Bir kadın ile bir erkek arasında çekim oluşturan unsurlar/hareketler

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
boşverin onu bunu ya Kehribar göz renkli veya yeşil göz renkli womenslerin gözlerinin içi gülerya hani böyle bi an gelirrr
resmen nakavt oluyorum ya... hafiften göz yaşı filan birikiyor bazen gözlerine o göz renklerine nasıl güzel yakısıyor o yaşlar inanılmaz ya.
Ah ulan ah...

Fikir pekişmesi,bakış açısı anlaşması ve de mizah.

Son fülörtükümün üstünden ben diyeyim 1,5, siz deyin 2 sene kadar geçti. O kadar frenime rağmen, belki de kaç onuncu teşebbüsümdü, anladım ki, sorun bende, şarkıdaki gib, paydos - mutluluğa paydos artık.

O günden beri, çevremdeki her ihtimale en kötü, aşağılık, en kapıya konmaz yönlerimi gösteririm ki, zaten ben hiçbir zaman düzgün insan olmadım, yaklaşmasın.

Tabii ki serde erkeklik var, güzel bir kadın görünce, güzelime gittiyse, içimden gereksiz güzelsin deyip geçiyorum. Çekici gelecek unsurları ardiyeye kitledim, tışk.

BuOM_zOCYAArMzw.jpg

images

bu kullanıcı zırdeli

benim için gülüşü ve kokusuydu.... onunla bir şeylere gülebilmek...hatta ortada hiçbir şey yokken gülebilmek...
uzakta, orada olduğunu bilmediğim bir yerde kokusunun burnuma gelmesiydi...

• Beğen
Tepkiler: ne
Baslik cekim demis ama yorumlar uyum üzerine verilmis.

Cekim somut belirtilerle aciklanamaz.
O manyetik bir alana baglidir..
Görülmez duyulmaz yalnizca hisedilir..ve kaynagini bulmakta zorlanildiginda/gereksiz ya da asılsız, hatta ve hatta mantiksiz olduguna kanaat getirilirse, asiri rahatsiz eder.
Buna ragmen daha da cok cekilirsin.Isin ilginç tarafi da bu hissin karsilikli olmasidir.
Muhakkak karsiliklidir.
Miknatisin anot/katot taraflari gibi.

Ben birini tanıdım, gerçekten kafamdan tahta eksildi. Nasıl bi aura nasıl bir enerjisi vardı anlatamam.

Konuya gelecek olursak her açıdan cazibe diyip geçebiliriz.

Bakışlar çekim gücünün artığını bölgeye kayar ve bilemezsiniz neyin sizi çektiğini. Birden gelirsiniz göz göze.

Bir de nesneler birbirine yaklaştıkça çekim gücü artar. Manyetik alanlarınız karışır.

Geçen konşu mahallede bir markete girdim, marketçi hanfendi sadece kutu kola almak için girdiğim markette nerdeyse 10 dakika sohbete tuttu beni. Bir tatlış tatlış gülümsemeler, bakışmalar, soru sormalar, bildiğin bana iş atıyor adeta. Bırakmıyor beni arkadaş. Bende çok fazla çekim yok ama kadın bana mıknatıs yapışmak istiyor gibi hissetim. En son çıkarken geri dönüp instagramını istesem mi len dedim içimden ama sonra evli falandır al başına belayı boşver dedim çıktım gittim. Son zamanlardaki bu ikinci vaka. Yakışıklı ve karizmatik olmak zor arkadaş.

Geri