Bir kadın ile bir erkek arasında çekim oluşturan unsurlar/hareketler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba canlarım ben aşk doktorunuz larien coşkundeniz. Dün de anladığımız üzere kadın ve erkekli başlıklar hem çok eğlenceli hem de çok öğretici oluyor kdjd
Bugün de istedim ki bir erkek ile bir kadın arasındaki çekimi oluşturan unsurlardan ve eylemlerden konuşalım. Çekimin sonuçlarından değil ama… Yani lütfen laf dönüp dolaşıp sekse gelmesin kfjd (isterseniz gelebilir, sevişmeli konulara bayılıyonuz)

Bazen her şey, bazen hiçbir şey, bazen de zıtlıklar…

Bence birlikte gülmek çok büyük bir çekim oluşturuyor ve daha kimyasal bir şey olarak o insana ait koku diyebilirim. Sapık gibi görünmek istemem ama koku benim için çok önemli valla

Ek: Bu arada birlikte güldüğünüz her insana da çekim hissetmiyorsunuz gerçi, lefty gelir hormon filan bir şeyler yazar şimdi

Merhaba canlarım ben aşk doktorunuz larien coşkundeniz. Dün de anladığımız üzere kadın ve erkekli başlıklar hem çok eğlenceli hem de çok öğretici oluyor kdjd
Bugün de istedim ki bir erkek ile bir kadın arasındaki çekimi oluşturan unsurlardan ve eylemlerden konuşalım. Çekimin sonuçlarından değil ama… Yani lütfen laf dönüp dolaşıp sekse gelmesin kfjd (isterseniz gelebilir, sevişmeli konulara bayılıyonuz)
Enişte bir an önce gelse bari hatunun durumu çok iç açıcı değil kjkj

jshsh instagram kapandığında da böyle olmuştum ama durum şu an biraz daha ciddi, evet:d
Anladık sevdiklerinden uzağında olunca senin hatlar terelli kjkjk
Rica ediyorum verin şu kıza istediklerini forumda yeterince deli var aklı başında insanlara ihtiyacımız var…!

Hissedilir ve karşı koyulmaz susarak bile anlaştığın fakat anlam veremediğin herşey görülmez bağ ve adini koymadığın sürece güzel olan sihir )

Karsi tarafin cirkin bir dovmesi varsa asla cekim olusturmaz... Gullu dalli, bogaza dogru yapilan dovmeler vs....

Bence birlikte gülmek çok büyük bir çekim oluşturuyor ve daha kimyasal bir şey olarak o insana ait koku diyebilirim. Sapık gibi görünmek istemem ama koku benim için çok önemli valla

Ek: Bu arada birlikte güldüğünüz her insana da çekim hissetmiyorsunuz gerçi, lefty gelir hormon filan bir şeyler yazar şimdi
Bilimsel bakınca cevap baştan belli ancak öznel cevapları okuyalım diye yorum yazmayacağım.:)

enişte bey fındıktan dönsün artık, alsın larien'i başımızdan.

Defol git alıntı yapma bana en büyük kamil sensin
tmm teyze de niye kızıyorsun sen neden gerildin xd
kamil abi gibi yazmışsın onu kastettim.
Hem kamil hakaret amacıyla kullanılacak bir söz değil.Tabi ilkokuldan sonra okumadığın için her şeyi küfür hakaret gibi görmen normal.

boşverin onu bunu ya Kehribar göz renkli veya yeşil göz renkli womenslerin gözlerinin içi gülerya hani böyle bi an gelirrr
resmen nakavt oluyorum ya... hafiften göz yaşı filan birikiyor bazen gözlerine o göz renklerine nasıl güzel yakısıyor o yaşlar inanılmaz ya.

güzel kadınlarla mutlaka çekim oluşur

Gadınla adam arasında çekim oluşduran unsurlara seksapel, hareketlere de cilve denir.

yani soyle diyeyim, cok ama cok yuzeysel bir cekim bu gerci :d bol hareket, kosma, aksiyon var (benim cekici buldugum unsur/hareket bu. benim de bir izleyici olarak desteklemem, onlar icin cekici bir unsur/hareket olabilir OH GOD HHAHAH). iste netice ve sonuc olarak, bir ara rugby maclarina katilmak istiyordum izleyici olarak, ama bulundugum ulkenin rugby oyunculari insta videolarindaki gibi olmadigi icin vazgecmistim :d fransa takimi, brezilya takimi etc oyle degiller mesela. rugby ayilari diyorum bunlara, ama hollandadakiler harbiden ayi. cekici yonleri yok, bildigin duz ayi. yurtdisi rugby oyunculari estetik ayi *hothot

Geri