Bir Kadın Evde Ne İş Yapar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.

Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:"Her zaman ki gibi! "
Ardından şaşkınlıkla sormuş:"Ne oldu bugün böyle?"
Karısı tekrar gülümseyerek;
-"Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin.."
+"Evet"
-"Güzel... Bugün, her gün yaptıklarımı yapmadım sadece o kadar..."

Haha ev kadini olmakta gercekten cok zor. Bunaltici hatta.
Bi hafta sonu durayim dedim iki dk oturadim temizlikti yemekti derken omrum gitti resmen.

Kuluçka makinesi gibi kimse doğurmuyor. Elin herifi de elin kadınını mutlu etmek için çabalayacak. Hayatın güzellği bu

Mutlu olursan ev işi bile güzel gelir. Hele bir de bebek sevgisi olsun.

O yuzden evlenemiyorum ya ben. Akil mantik isi degil ya da oyle ya da ben cok mu ciddiye aliyorum dusunmeden yasa gitsin dimi ama.

Kendinden baskasini dusunmeden yasa gitsin, her sey olacagina variyor zaten.

tayfunn hic sanmiyorum bi erkegin kadini mutlu etmek icin caba gosterecegini isine gelirse istedigini elde ederse tamam yoksa sen benden daha iyilerine layiksin ahkâmlari basliyor...

Güzel paylaşım..Bütün erkeklerin okuması gerek..Anlaması iiçin..

Kendinden baskasini dusunmeden yasa gitsin, her sey olacagina variyor zaten.

tayfunn hic sanmiyorum bi erkegin kadini mutlu etmek icin caba gosterecegini isine gelirse istedigini elde ederse tamam yoksa sen benden daha iyilerine layiksin ahkâmlari basliyor...

Yok istee nerdee bana bisey olsa annemler duymasin uzulurler modundayim erken yasta olup gidicem.p

Aşk sevgiye dönüştükten sonra mutlu yaşamaya devam edilir.

son zamanlarda evliliklerde gordugum mantik evliligi zengin ile evleniphayatlarini guzel yasamak.amac evliliklerinde sevgiask olan gormedim ben.

Konuyu okumadım. Ben maçoyum birader. Ne dersem onu yapacak. İlk işi kahve. Hadi anam.

hergün temizlenmeyen ev o kadar kötü olamaz!
bence hikayede adam keklenmiş konumda o evde parti verilmiş amanın yine aşırı feminist bir kadının yazısını okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri