Bir kaç satır.

Konu sahibi son olarak 3130 gün önce görüldü
Merhabalar,

Sözlerime başlamadan önce satırların ve satıra anlam katmanın ne denli güzel ve eşsiz olacağına inanaraktan sözlerimi yazacağım. Yazacaklarımın hepsi özgün ve hiç bir yerden alıntı değildir. Türkçe'ye gereken ilgi ve önem verilecektir. Umuyorum ki, bu satırlar ile dile getirilemeyen bir çok anı, an ve yaşanmışlık tekrardan dile gelecektir.

Aslında yazı yazmak hoşuma gidiyor, hele hele özgün ve nitelikli olduğu zaman daha derinden anlamlar ortaya çıkmasını sağlıyor. Yazmak güzel ve anlamlı bir eylemdir.

Başlamak önemlidir, sonuca ve bitişe gelmekte en önemli etkendir.

Başlamak...

Anlamlar çığ gibi büyüyor içimde durmaksızın.
Nedensiz geliyor çığlıklar ve engel koyulmuyor.
Pencere karşımda ama bakamıyorum, sana ve bize.
Yağmurlar altında, iliklerime kadar ıslanasım var ama senin gözlerinin hapsinde.
Sen ve yine sen demek geliyor her an, her saniye.
Toprak kokusu bile senin kokunu bastıramıyor.
Seni anlatmaya kelimeler yetmezken, seni sevdiğimi nasıl diyeceğim.

Sen, sen ve yine sen....

Her gece, her gün ve her an aklımdaki yerin ve duruşun çıkmıyor sevgili. Sensizlik bu denli acı ve çarezice ölümü beklemekmiymiş? Seviyorum (lan) gibi derinden ve sonsuz bir duyguyu dilden de dökmek ve bunu duymanı isterdim! Bu aşk değil, daha derinden ve daha eşsiz bir duygu. Seni tanıdım ve bunu anladım ama şu an? Şu an yoksun ey sevgili! Nerdesin? Acılar içinde boğlan ve ölümü mumla arayan ben? Neden böyle oldu? Haklı, haksız aramıyorum, sadece seni ve seninle olan herşeyi arıyorum.

Yeter! Gel artık! Özlemle dolu günlerimi, sevgiyle dolduracak seni istiyorum. Seni işte duy sesimi.

Gönlüm dayanmıyor ey sevgili! Ölmek mi çözüm yoksa? Söyle hadi! Gözlerimde yaş kalmadı, yeter!

Aşk dolu sevgi...

Seni seviyorum! Ne kadar diye sakın sorma, sakın.
Anlatamam çünkü, anlatamam.
Sensiz yaşayamaz oldum.
Aldığım nefes oldun.
Çaresiz hissediyorum kendimi ama bir yanımda güçlü.
Nedir bu anlam veremediğim duygu ve hisler.

Bak işte sen geldin aklıma. Şimdi bişey diyecem ama sakın şaşırma; rüyamda bile aklımdasın :) Aldığım nefes ve rüyalarımın kadınısın! Hayat senle bu kadar değerli oldu ve senle anlam kazandı. Görmeden bir insan yapamaz mı? Yapamıyorum. Seni istiyorum! Ne olursa olsun, senin olduğun herşey, sen ve ben. Var olan şu dünyaya meydan okurum senin için ama neden?

Seni Seviyorum (lan) !!!

Elimdeki kalem bile yoruldu artık sana olan sevgimi yazmaya. Bilirmisin sevgili, yazmak bile çözüm değil bazı şeyleri, anlatmak veya yaşatmak lazım. Aslında anlatmak bile kimi zaman yersiz kalıyor var olan aşk için. Aşk diyorum farkındasın değil mi? Bu aşk bizim aşkımız. "Bizim" Biz olduk. Söylemesi ne kadar derinse, yaşamasıda bir o kadar anlamlı sevgili. Seni buldum ben hayatımı adamak için. Evet belki bişeyim yok vermeye ama adını unutturacak aşkım var, istermisin?

Aşkım var vermek için, sevgim var yaşatmak için ve ben varım, sevmen için. Gözlerim görmez oldu başkasını. Adını hafıza yazdım besmele gibi her an aklımdan çıkmıyor, Allah'ıma şükrediyorum seni verdiği için.

Aşk diyorum sevgili!

Aşk...

Kapıyorum gözlerimi rüyalarımda buluyorum seni, ne o güzel bakış, ne o güzel gülüş. Hep daha iyiye gidiyor rüyalardaki sen ve hep daha anlamlı oluyor. Rüyalarda buluyorum seni bazen ve sana dokunmak bile gerçek hissi veriyor o an. Bazen acılar içinde uyanıyorum ama olsun diyorum, çünkü; sensin acı veren yinede, yaşıyorum seni ölürcesine...

Sevilmek acıtır canı, aşk ise yakar, özlemek zordur, hasret bitirir,. Hangisini yaşasak bilinmez, hepside birbirinden farklı duygular ama en güzeli zamanında ve yerinde olan aşktır. Aşk diyorum çünkü; aşk sadece sözlerle değil, aynı havayı bazende onu beklemektir.

Seni seviyorum aşkım değil,

Sen benim sonum ve hayatımın başlangıcın demektir...

Günaydın ey sevgili günaydın!
Bir kuş misali yanımda ve dudaklarımdasın,
Güneş kadar sıcak, ay kadar gizemlisin,
Saçlarındaki aşk kokusu tenime sinmiş,
Sevmek istercesine anlamlı ve sınırsız bir aşk bu bizimkisi,
Ayrılmak istemiyorum senden ve sevginden,
Seni çok seviyorum ben, çok!
Sevgilim, kadınımsın!

Tek düzen olmuş hayatlar ve bu hayatlardaki bedenler var. Hayat öyle acımasız ve savurgan ki, nerdeyim ve ne oldum sorularını kendine bile soramadan, hiç ummadığın bir yerde veya olayın içinde kendini bulabiliyorsun. Düşünüyorsun bazen, bazen rest çekiyorsun evet ama her defasında yine diyorsun, yine bir umut vardır hayatın en bilinmez derinliklerinde. Umutsuzluk ya da adına karamsarlıkta diyebilirsin elbette ama bunlara esir olmak yerine, içinde var olan enerjiyi dışa vurarak iyi hissetmeye çalışıyorsun.

Güçlü olmalısın, hemde çok güçlü. Yıkıldığını kimse görmemeli ve bilmemeli. Sen herşeyi içinde yaşamlısın ve içinde bitirmelisin çoğu şeyi. Her konuda ve durumda kendine yetecek kadar moral, enerjin senin her zaman yanında. Unutma, unutmak her zaman yarı yolda kalmak demektir. Sen unutma; unutma ki, yarının ne getireceğini tahminler ile yaşar, düşünceler ile bulursun.

Umut her zaman vardır...

Saat gece yarısını geçti sevgilim ve ben senin yanında ellerin ellerimde duygu seline kapılmış bir şekilde aşkın en derinlerinde geziniyorum. Unutulmaz anlar oluyor bizim için. Gözlerinde kaybolduğum aşkım, kadınımsın. Bakışların çok derinden geliyor ve neler neler anlatıyor hepsini söylemeye kalksam yıllar yılı sürecektir eminim. Bizim aşkımızı tek kalemde değil, tek ömür sürecek bir aşktır. Sen benim kadınımsın ey aşk! Duy işte duy! Seni seven bu adam hayatının sonuna kadar ve her koşulda seninle ve yanında olacak!

Söz aşkım!

Hayat öyle çelişki davranır ki bazen insana, nasıl oldu, ne olduğunu bile anlamak pek mümkün olmaz.

Hayat işte yaşamaya ve yaşanıası dertler ile yaşanıyor. Bir varmış gibi günler geçiyor, birde bakmışsın ki, öyle durup gidiyor.

Bir kaos var ama nedeni kimse tarafından bilinmiyor. Herkeste aynı telâş ve aynı monotonluk. Düzelme umudu varmı peki? Umutsuz hayat olmaz elbette ki.

Bir umut yaşamak diyebiilriz o zaman. Hayat ne kadar zor olursa olsun, yaşamaya ve sevmeye değer...

Hayat...

Susmak istiyorum nedensiz ve sebepsiz. İçimde kor ateş gibi yanan seni, susturmak. Acı veriyor hemde iliklerime kadar olan çaresiz bir acı ama dayanmam lazım buna. Yağmur taneleri nasıl toprağa düşer ve toprağa düştüğü her an, toprakta nasıl bir etki, nasıl bir iz bırakırsa senin bendeki verdiğin acıda öyle.

Her düşüş biraz daha derine ve daha fazla acı. Artık damlaların düşeceği yer kalmadı. Acılar içinde gelmeni ve beni affetmeni istiyorum. Seni sevmekten başka bişey yapmadım kadınım! Ben seninle var olup, seninle ölmek istiyorum, sensiz değil! Gözümün nuru, hayatımın en özel insanı, dön gel artık. Sen gel yine acı ver ama gel! Zaten acılar içindeyim ama sen varken hepsi anlamsız ve boş geliyor. Sen benim gücüm, sen benim kolum kanadımsın.

Kadınım...

Özlemedim seni ey aşk nerdesin?
Susuz topraklar gibi yanlız ve kimsesizim,
Tek damla gözyaşınla yeniden hayata tutunup,
Yeniden sevebilirim seni

Sensiz göremez oldum,
Güneşim gündüz, ayım gecem olmuyor artık
Sabırsızlık başladı artık, umtusuzluk çığ gibi
Bir bulut bekliyorum yapmur yağması, seni görmek için
Ama nafile gözlerim görmüyor sensiz, belkide ben öyle sanıyorum
Kafam güzel gibi ama onunda farkında değillim
Kendimi kaybediyorum, belkide unutuyorum
Kimim, neyim, nasıl biriyim inan bilmiyorum.

Tek bildiğim; seni çok özledim, SENİ ÇOK SEVİYORUM!!

Dışarda yağmur yağıyor ve toprak kokusu öyle derinden geliyor ki, anlatılmaz bir his bu ve öyle güzel ki şu an hava yağmur yağmasına rağmen, dışar çıkıp nedensiz yürümek istiyorum. Neresi olduğu önemli değil sadece yaşamak istiyorum. Her yağmur tanesinde seni aradığım günler oldu. Damla damla içime süzüldü taneler ve benliğimle bütünleştirler. Seni o kadar iyi yaşadım ki, beynim, zihnim sen oldun ama yinede doymadım, doyamadım sana ey sevgili!

Az önce ne duydum biliyor musun? Seni seviyorum! İşte zamanın durduğu an oldu benim için.

Zaman...

Bir kaç gündür yazamıyorum ve bu durum açıkcası beni biraz üzdü. Neden diyecek olunursa eğer; bir kaç gündür işlerim vardı ve sadece giriş, çıkış yapma durumunda oldum ama yine burdayım ve yine seninleyim. Yine yazacam ve yazdıkça bitmek bilmeyen tükenmeyen kelimeler yürekten dile, dilden ise paylaşım ile mutluluğa gelecek.

Yazmak keyifli ve bir o kadar da zevkli aslında. Yazıkça imlalardaki vurguların ne denli önemli ve içeriğindeki mesajların ne kadar derinden ve manalı olduğu ortaya çıkıyor. Söz konusu bişeyler anlatmak ve söylemek ise, kimi zaman bir bakış, kimi zaman ise sadece bir kaç kelime bunu anlatmaya yetiyor. Söz gümüşse, sukut altındır derler o misal.

Kelimeler...

Hazır yazmaya başlamışken sözlerime devam etmek istiyorum bu satırlar ile. Bir kaç gün yazmayınca kelimeler baya birikti ve anlamlı olan cümlelerin varlığı gün yüzüne çıkmaya başladı. En önemli anlamlı ve de manalı olan teklime, yaşanılası hislerin bütünü olan, "aşk". Aşk diyorum çünkü insanoğlunun en vazgeçilmez, en nadide ve nâif olan duygusudur.

Aşk işte ne söylenir, nede anlatılır. Kişiye göre yaşanır, yaşanır çünkü; her insan aşkı naşka yaşar. Kimi isterik, kimi acılı, kimi çılgın, kimi bakışlar ile ama yaşanır bir şekilde.

Peki sen nasıl yaşarsın? Ne istersin? Sen nasıl aşksın ey sevgili? Söyle bakalım kim senin gönlünü alacak kişi? Söyleki içinde bastırmaya çalıştığın duygular ve hisler çıksın. Söyle ki, mutluluğu yaşa ve paylaş.

Söyle çekinme,
Söyle utanma,
Söyle ağlayarak,
Söyle derinden,
Söyle yürekten !

Söyle...

Her zaman aşk yazıyorum ama sanırım benim kadar aldatılan bir erkek yoktur. Her kişi aynı olmaz diyorum ama yine hüsran oluyor. Onuda geçtim, birde dini kullanmaları yoktu aman aman diyorum. Neden yaptın diyorum? Cevap yok. Bu yaptığın doğrumu diyorum? Hayır yanlış diyor. Neden yapıyorsun o zaman diyorum? Bilmiyorum diyor.

Aslında biliyor ama işine gelmiyor. Çünkü; takmış bir at gözlüğü gidiyor bir yola. Bayanlarda sabit bir düşünce vardır ve hiç değiştirmek istemiyorlar. Erkek milleti değil mi, aldatır, yalan söyler. Doğruyu söylesen bile, yalan derler.

Bulabilirse benim gibi adamı bassın nikahı !

Sevmek istiyorum artık delicesine ve derinden istiyorum bunu. Ona ait olmak var düşüncemde sadece ve koşulsuz. Çok şey istemiyorum öyle güzellikmiş, popülarite gibi egonun tavan yaptığı herşey. Ben ego sevmem sadece yerine göre kullanırım. Egosit değilim. İnsanları kullanmak kadar çirkin bişey yoktur benim için. Sevmek istiyorum sadece, sevmek. Güvenmek istiyorum, koşulsuz olarak. Bir kadına ait olmak kadar güzel bişey yoktur derim her zaman. Hayata tek kişi olarak gelliyorsun ama hayatı devam ettirirken, insani duygularıda yaşamak istiyorsun. Aşk gibi, sevmek gibi.

Aldatmak mış, yalan mış gibi hayal dünyasında yaşamak yerine, doğrular ile var olmak istiyorum. Kıskanılmak istiyorum, delicesine ve kıskanmak. Bazen öyle kıskanmak olacak ki, gözünden bile sakınacaksın. Kıskanacak seni kadın, belkide kıskançlığından boğacak veya sıkacak seni ama olsun, yinede kıskansın. Kıskanmak güvensizlik değil, sevgi gösterisi ve paylaşamamak.

Her zaman şunu derim; hayatına aldığın bir kadın sadece senindir ve özelindir. Tartışsanda, kavgada etsen senindir. Şunuda unutmamak gereklidir ki, erkek veya kadın bırakmıyor diye üstüne fazla gitmemek gerekir. Saygı her zaman olmalıdır.

Kısa kestim yine devamı gelecektir...

Biraz erotizim yaşatmak isterim, biraz romantizim ve birazda arzuların tavan yaptığı o eşsiz şehveti yaşamak. Heyecan dolu sesler ile çıplak sırların açığa çıktığı o anlar vardır bilirsin. Çıplaklığın en derin ve en savunmasız olduğu o derinlerden gelen arzunun ve isterik duyguların varlığı. İliklerine kadar doymak istersin belkide tadına varmak ama istersin sevişmek. Sevişmek diyorum öyle sıradan değil, delicesine kendini kaybederek sadece bedenlerin bir olduğu, duyguların tavan yapıp, ateşin kat ve kat yükseldiği o anlar. Nefes nefese, bir an bile durmadan, derin ve istekli bir şekilde. Hemen değil, dakikada değil, saatlerce süren sevişmeler. Hiç bitmesin isteyeceksin, zaman duracak, sadece sen ve ben! Hiç birşey düşünmeden, ikimiz!

Tüm bedenin sevişmenin etkisinde saatlerce süren o eşsiz lezzeti iliklerinede yaşayacaksın. Doyumu bu kadar derinde yaşamamış olacaksın. Ay ışığında sabah günüşeni unutarak, çığlıklar içinde ve nefeslerin bir olduğu tek gece. Sen ve ben!

İşte istenilen anlar ve sen. Sevişmek bu ve bununda fazlası var. Nedir biliyor musun? Seks!

Romantizim...

Hayat sevince güzel ve hiç bir zaman ümidini kesme. Sen var olduğun sürece yaşam ve yaşamak hep güzel olacaktır. İçinde yeşeren o güzelim hayat bahçesi hiç ama hiç bitmesin. Kendini sakın umutsuzluk ve karamsarlık kaygısına girdirme ve şunuda eklemek istiyorum; ne kadar karamsar ve tedirgin olursan, o kadar yaşama ve hayatı yaşama sevincin zayıflar. Nefes aldığın sürece yaşam ve hayat devam ediyor. Sen bunu unutma ve her türlü zorluğa karşı savaş.

Geri