Bir kaç iyi adam

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Bir kac iyi adam diye eskiden bi müzik gurubu vardi

Film gibi bir film.Etkileyici oyuncu kadrosu,vurucu mahkeme sahnesi,üst düzey askerlerin bazen yetkilerini aşarak kendilerini herşeyin üstünde görmeleri üzerine yapılmış en iyi filmlerin başında.

Bu grubun ve Çıtır Kızlar grubunun arkasında klavye çalmışlığım vardır. Hatta konser tv'de verilmişti. Hey gidi günler :)
O gurubuda cok dinlerdik zamaninda hatta sarkilarindan bir bolumu aklimda , iyi kizlar cennete kotu kizlar heryere citir kizlar nereye nereye giderler:))

bu filmde jack nicholson abimizin bi "you can't handle the truth!" deyişi vardır ki bayağı ünlü bi repliktir. bazı filmlerde ve dizilerde bu sahneye göndermeler vardır.

mesela seinfeld'in bi bölümünde george costanza jerry'nin evine girer, girer girmez "you can't handle the truth!!!" der, evdekiler anlamsız gözlerle bakarlar, o da "jack nicholson taklidime çalışıyorum" diye belirtir. sahne akar, başka birkaç diyalog kurulur, sonra elaine elindeki dergiyi karıştırırken jerry ve george'un okuduğu lisenin "başarılı mezunlarımız" diye bir ilan verdiğini ve jerry'den övgüyle söz ettiğini, ama george'dan tek kelime bahsetmediğini fark eder.

george'a sorar: "neden senden hiç bahsedilmemiş?"
jerry cevaplar: "he can't handle the truth" jkgfv
(george looser bi karakter olduğundan laf cuk oturmuştur)

velhasıl kelam, seinfeld gelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi sitcom'dur. not a sitcom; the SITCOM

Son düzenleme:
rasko bey'in yorumuna engincan'ın vurgusuyla "şuna bi bak şuna bi bak" dedim kfjdk adam nickinde dostoyevski'den esinlenmiş olmalı (fave vurgusuyla allah allah hadi ya) fakat keşke roger ebert'tan esinlenmiş olsaydı (şırrakk) (rasko bey diyorum, tepki görmek istemem)

dskjd film övülmüş ben şey demeye geldim, bizim bir aile dostumuzun kızı vardı. ara sıra gelir kalırdı bize. bu film tvlerde dönmeye başladığında genç kız çağlarındaydı, bizde de video kasedi vardı bu filmin. tom cruise'ın çok yakışıklı zamanları tabi. annem diyor ki "açıp açıp (bu) filmi seyrediyordu, midem bulanmıştı bir ara" hülya abla da şimdi yaşlı olmuştur sanırım. neyse filmle ilgili en elit yorumum şu: tom cruise fazla yakışıklı, demi moore çok güzeldi, tşk.

bu filmde jack nicholson abimizin bi "you can't handle the truth!" deyişi vardır ki bayağı ünlü bi repliktir. bazı filmlerde ve dizilerde bu sahneye göndermeler vardır.

mesela seinfeld'in bi bölümünde george costanza jerry'nin evine girer, girer girmez "you can't handle the truth!!!" der, evdekiler anlamsız gözlerle bakarlar, o da "jack nicholson taklidime çalışıyorum" diye belirtir. sahne akar, başka birkaç diyalog kurulur, sonra elaine elindeki dergiyi karıştırırken jerry ve george'un okuduğu lisenin "başarılı mezunlarımız" diye bir ilan verdiğini ve jerry'den övgüyle söz ettiğini, ama george'dan tek kelime bahsetmediğini fark eder.

george'a sorar: "neden senden hiç bahsedilmemiş?"
jerry cevaplar: "he can't handle the truth" jkgfv
(george looser bi karakter olduğundan laf cuk oturmuştur)

velhasıl kelam, seinfeld gelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi sitcom'dur. not a sitcom; the SITCOM
biraz daha hafıza tazeleyelim<3

tumblr_pthstrg30z1x6lumfo1_400.gif

Cinsellik yoksa kuru kuru niye bakılır

Geri