Bir kaç cümleyle ben :)

Konu sahibi son olarak 4366 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında kendimi nasıl nalatacağımı pek bilsemde elimden geldiğince birşeyler yazmaya çalışıcam .

Adım serhat üniversite mezunuyum . Şiir ve güzel yazı yazmasını çok severim. Sıcak kanlı biriyimdir insanlarla çabuk kaynaşır güzel dostluklar kurabilirim. Kalp kırmaktan , insanları kusurlarından dolayı yadırgamayı hiç sevmem . İnsanı Yaradandan ötürü severim ve ayrım yapmam . Düşene br tekemede ben atmam elimden geldiğince yardım eder ve destek olurum .

Benimle derdini ,sıkıntısını ve sevincini paylaşan insanları o an için bir sebebim yoksa seve seve dinlerim. Yapmacık tavırlardan , içimden gelmeyen şeyleri yapmayı pek beceremem . Bunun dışında üzerinde çalıştığım eserler var kısmetse onları bastırıp geleceğe güzel miraslar bırakmak istiyorum :)

Ukala insanları , kendini bir şey sananlardan pek haz etmem . Karşımdaki kim olursa olsun '' o İnsanı güzel görürüm , tabi yaptığı iyi hakaretlerle yanımda daha değerli olduğu gibi , yaptığı kötü hakaretlerle birlikte gözümden düşer ''Neyse şimdilik aklıma gelenler bu kadar . Umarım bu formda güzel dostluklar kurabilirim .

Selamı alan herkese Selamun Aleyküm :) :) :):cici:

yagmurgif5.gif

Kardeşim çok iyi kalpli birisin. Önceki konunda dalga geçtiğim içim kusuruma bakma :)

ve aleyküm selam.. hoşgeldin... keyifli forumlar:)

Robin Hood kıvamı olmuş. Rabbim gönlüne göre versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri