bir isteğim var :)

Konu sahibi son olarak 965 gün önce görüldü
haha kelin ilaç meselesine dönmüş iş...:)

Tamam ozamn siz askerliğinizi yapın biz destek verelim diyelimki en büyük asker bizim forumbahanenin askeri:)

Fear, GenelKurmay'a sordum senin askerliğinin bitmesini bekliyorlarmış yani sana her halükarda yaramıyor :)

She bebeim 42gün daha demekki sen böyle hüzünlü hüzünlü bakcan bana:D

bu ba$LIgI okuyunca aklima bi $arki geldi: Bir tek dilegim var mutlu ol yeter :))

Fear, gözün aydın ;)

Sen Askerdin dimi :) Unutmuşum ben bunu :) Gözün Aydın Tekrardan Hoşgeldin Fear :)

çok da eski bi tarih değil aslında ama bu şaka yapılabildiğine göre o yıllar için karanlık yıllardı diyebiliriz.

bi gecis donemiydi sanirim. saka bi yana, ulkede nick ve mizah gelismesi de var. eskiden cool nickler fear, she, legend, alone gibi kelimelerken, simdi ise cümle kurmaya baslamisiz nicklerde bfdbslsnsk

bi gecis donemiydi sanirim. saka bi yana, ulkede nick ve mizah gelismesi de var. eskiden cool nickler fear, she, legend, alone gibi kelimelerken, simdi ise cümle kurmaya baslamisiz nicklerde bfdbslsnsk

2006 yılında ilk üye olduğum forum sitesinde bütün erkeklerin fantastik hayallerini süsleyen bi kız vardı. nicki qusse idi. qusse ne mi? q'yu ters çevir. oldu mu sana busse? s'nin birini çık. yaaaa yaratıcılığa gel. eskilerin tadı başkaydı be dayı

Geri