Soru C Bir insanla ne kadar süre kırgın kalırsanız soğukluk olur ve geri dönülemez?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bir insanla ne kadar süre kırgın kalırsanız soğukluk olur ve geri dönülemez?

Ben kindar biri değilim gerçekten nekadar seviyor beni deger veriyor ona bakarım.
Sirinlikler yapıyormu mesela? Barışmak için bir çaba sarf ediyor mu? Bana bir adım gelene 1000 adım giderim şahsen ihanet söz konusu deilse.

Kolay kolay ciddi anlamda geri dönülmeyecek kadar kırılmam. Ama kırılmışsam ve o ip kopmuşsa tamiri mümkün değildir. Süresi ister 1 gün olsun ister 1 ömür.

Birini sevmekten vazgeçince kırılamıyorum bile ben

Saniyesinde soğuyorum ve bir daha da geri dönülmez bir yola giriyorum. Ortaokulda görüşmeyi kestiğim okul arkadaşımla bile -yaklaşık 30 yıl oldu ki- adliyede denk geldik selam vereceğimi düşündü diye baktı ama selamlaşmadım. O yüzden hayatımda pozitif bir yararı olmayan ama zarar verme potansiyeli olan her insanı saniyesinde çıkarırım.

Son düzenleme:
Mümkünatı varsa halledilebilir, yoksa asla geriye dönmem.

Ben kindar biri değilim gerçekten nekadar seviyor beni deger veriyor ona bakarım.
Sirinlikler yapıyormu mesela? Barışmak için bir çaba sarf ediyor mu? Bana bir adım gelene 1000 adım giderim şahsen ihanet söz konusu deilse.
İlk dakka biraz şirinlik yapan sonra vazgeçenler üzerine alınmasın filan.
1 haftada bir şirinlik yapılmalı barışma adimlari atılmalı bende s djsjs

Beni kirmissa eğer dönüşü olmaz olmasın da istemem.
Bu konu da kesin ne net kararlarim var.
Kimse benden değerli değil.
Babamın oğlu değil beni kıracak sonra da affedecegim!
Mümkün değil.

Davranışa göre değişir ve hayatta bazı şeylerin telafisi olmaz ayrıca taviz verdikçe karşı taraf bu durumu alışkanlık haline de getirebilir.

bu biraz ruh halime bağlı. bazen aşırı pozitif bir insan olurum, içimde şarkılar çalar dünya umurumda olmaz. böyle vakitlerde bana yanlış biri karşıma çıktığında sadece birlikte geçirdiğimiz güzel anları hatırlarım. kim olursa olsun surat asmam tavır yapmam. Zaten bana hayatımı alt üst edecek kadar büyük yanlışlar yapan birisi de olmadı.

Kırgın kalamıyorum.
Ya muhabbet biter ya da devam eder.

Lawyer de ne fenaymis,beklemiyodum acikcasi (sasirdim)... benzer hisseden insanlari görmek güzel tabii ki.

Bu konuda Lawyer gibiyim tek farkı saniyesinde sogumam. Kolay degil bu bende; kirilip hicbir sey olmamis gibi ilişkimi surdurdugum insanlar olmuştur. Ben aslında kırgınlık küslük gibi kavramları somutlastirmiyorum hayatimda. İnsanlar hayatimdadir ya da degildir. Bu sekilde bakiyorum. Hayatimdan cikardigim noktadan itibaren gerisi Lawyerin yorumu gibi.

Ben kimseye kırılmam küsmem, sadece kızarım. Kızar ve söverim.

Ben bir çocuktan farksızım. Beni kandırmak, elimden çitosumu alırsan yenisi gelecek diye güvenirim sana...

Çok güvenirim. Olsun. Olsun...

Karşımdaki soğuk ise ben buzdolabıyım

Geri