Soru C Bir insanın yalan söylediğini en kolay nasıl anlarsınız, kendinizce bir tekniğiniz var mı?

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Dehb iseniz mükemmel jest-mimik hafızanız destek olur.

konuda vücut diliyle ilgili yazılmış çiziilmiş, ben vücut diline o kadar anlam vermiyorum. çünkü herkesin bir olaya bir duruma vücudu farklı tepki verebilir. konuşurken ellerimle de uğraşırım, gözlerimi de zaman zaman kaçırırım, karşımdaki kişinin farklı yerlerine de bakabilirim. duruma göre bir söz söylendiğinde bir suçlama yapıldığında beyaz tenli olduğumdan vücudum hızlı tepki verip yanaklarım da kızarabilir. vs. vs. bunlar kesin sonuca ulaştırmaz.

uzun uzun konuşmak, konuşturmak, ağzından çıkan kelimelere, sözlere, söyledikleri arasındaki tutarlılığa odaklanmak gerekiyor. yalan konusunda bir kişi istediği kadar profesyonel olsun illaki bir açık verecektir.

Beden dili, söylediklerinde tutarsızlık.

Zeki biri her şeyin farkındadır zaten bi teknik uygulamaya gerek yok ki. Teknik uygulamaya değecek bi konu değil nazarimda

yalan söyleyen biri değilseniz anlamazsınız. yalancı yalancıyı gözünden tanıyo valla

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Eyes chico... Adsfsdfjsaf şaka şaka kahin miyim ben . Bi kere kandırırsın ikincide sie

Shooter biraz yalan söylerdi ama o da bir hiç uğruna yok oldu geçmişte ki bir admin yüzünden ah be )

Deniz Yıldızı Banu gibi ise yıllarca anlayamazsınız

• Korkunç
Tepkiler: ne
sevişerek
sevişmiyorsa her şey yalandır ya

Geri