Bir insanı sevmek için kriterleriniz var mı? Aşk kriter tanır mı?

Konu sahibi son olarak 2851 gün önce görüldü
Bir insanı sevmek için kriterleriniz var mı? Aşk kriter tanır mı?

nelbetteki. efendi ve güvenilir olsun.

bunlar ilk öncelik birde laf cambazı sevmiyorum.

Aşk kriter tanımaz.

Kriter tanıyorsa o aşk değildir. Birini sevmek için de kriter aramam ama his olarak uyuşmadığım kimseye sıcak olamıyorum.

Kriterlerim var benim diyen birini kritersiz nasıl seveyim :hh:

Kriter dediğimiz şey nedir? Kime göredir? Açıkçası kriter tanımam diyen insanlara pek inanmam çünkü hayatlarında elbette ki birisini reddetmişlerdir. Aşk kriter tanıyor fakat bunları en aza ya da en uygununa indirmek bizim elimizde.

Kritr olmasa herkes herkese asik olmaz miydi ?

İnsan olsun yeter.

Kritr olmasa herkes herkese asik olmaz miydi ?

Tam romantikler midemi bulandırıyordu ki Hydrodol gibi yetiştiniz.

İsmine kriter demek eğreti geliyorsa şöyle düşünelim; yaptığınız seçimleri, seçim yapma sürecinizi gözlemleyip, kendinizi tanımanız ve sık rastlanan durumları ifade etmeniz istenmiş.

Kolayı birayla karıştıranları sevenler, dekolteye kurban gidenler, şakacı tiplemelerle kurlaşanlara aşık olanlar gibi.

Aşkı kriter tanımayanları, ulaştıkları duygusal mertebeden ötürü kutlarım.

kadın olmalı
fındık burun olmalı
esmer olmalı
zeki olduğunu göstermeli ama bana karşı kullanmamalı
balık etli olabilir neticede ben de bi jude law değilim
evde kös kös oturmasın gitsin çalışsın çalışmıyorsa yine kös kös oturmasın gezmesini sevsin hayattan tat almayı bilsin benim canımı sıkmasın bak. (niye sinirlendiysem)

Tam romantikler midemi bulandırıyordu ki Hydrodol gibi yetiştiniz.

İsmine kriter demek eğreti geliyorsa şöyle düşünelim; yaptığınız seçimleri, seçim yapma sürecinizi gözlemleyip, kendinizi tanımanız ve sık rastlanan durumları ifade etmeniz istenmiş.

Kolayı birayla karıştıranları sevenler, dekolteye kurban gidenler, şakacı tiplemelerle kurlaşanlara aşık olanlar gibi.

Aşkı kriter tanımayanları, ulaştıkları duygusal mertebeden ötürü kutlarım.

Kriterden ne anlasildi da bu cevaplar cikti pek anlamadim :)
En basitinden cinsiyet secimi bile bi kriterdir bence.

Birine zeki , zengin , kaslı , entellektuel oldugu için asık oluyorsanız , bence askınızı bır sorgulayın zira sizin askınız aşk degıl , siz bir bedeni bir fikri degıl , bir gucu , guclu olma durumunu sevıyorsunuz kı o da ask degıl.

Ayrıca bırını sevmek ıcın krıter belırlemezsınız , seversınız
bırlıkte olmak ıcın krıterlerınız olabılır , bu da duygulara degıl mantıga gırer kı ıyı bır gelecek , iyi bir itibar , guzel bır hayat endısesınden kaynaklanır falan.

hayır krıterım yok , insan olduğu için seviyorum insanları

Evet, bir kriterim var. Olmalı da.
Duygulara hakim olmak zordur, bilinç-mantık-ruh ister.
Başarabiliyorsanız ne mutlu.

Geri