Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl başarıyorsunuz bunu? o kadar kolay mı bir insanı tanımak...1 kez sohbet etmem yeterli oluyor.
Hangi ortamda sorduğuna bağlı,sanaldan mı bahsediyorsun reel hayattan mı?nasıl başarıyorsunuz bunu? o kadar kolay mı bir insanı tanımak...
verdiğin cevaba göre sormuştum, öyle bir ayrım yapmadım aslında. sonsuza kadar rol yapamasa bile uzun bir süre yapabilir. tek sohbet biraz iddialı gelmişti o yüzden merak ettim.Hangi ortamda sorduğuna bağlı,sanaldan mı bahsediyorsun reel hayattan mı?
Reel hayatta zaten az çok farkındalık sahibi biriysen;hal ve hareketleri ile söylemi uyuşmuyor ise zaten bu kaypak bir insandır.Kendini sana olmadığı gibi yansıtır ve seninle yeterli samimiyeti kurunca asıl kişiliği ortaya çıkar.Herkes sonsuza kadar rol yapamaz sonuçta.
Tabii ki de kolay bir işlem değil fakat,kendinden yola çıkarak karşı tarafı anlamaya başlarsan;evet çok rahat tanıyabilirsin.