bir insanı mozart dinlemeye zorlamak

Konu sahibi son olarak 1517 gün önce görüldü
faşoluktur. cumbabamızı mozart dinlemeye davet etmişler. o da vallah da dinlemem, billah da dinlemem demiş. zorunan mı dinleteceksiniz kardeşim. hiç. kaynak.

Biri diyor mozart dinlesin, biri diyor bira içsin, biri diyor kadını dansa kaldırsın. Bunların anlayışı bu kadar işte. Mozart dinlemek aydın olmak, bira içmek medeni olmak, bir kadını dansa kaldırmak çağdaş olmak demek. Bu kadar da kolaydır her şey işte görüyor musunuz?

Ne çektiysek bu Mozart zihniyetinden çektik zaten.
Biraz da Mozart ekmeği yiyelim.

Bir hikâyeyi hatırlattı bana.
Erzurum Erzurum olalı böyle zulüm görmedi.

Dw-ZN64-KWs-AEb-Q2-P.jpg

Adamı dinlemek istemediği, içmek istemediği şeyler üzerinden eleştirmek ne kadar mantıklı değil mi? Ahahhhahhha Mozart dinlemiyor. Ahahhahhahahhaha bira içmiyor.

Boşverin Mozart’ı dedem olsaydı Mozart’ın son zartı derdi. (Laz damarı tutunca bir şey beğenmeyince derdi hep)
Size Neşet Ertaş’tan ah yalan dünyayı armağan ediyorum

zorlamanın her türlüsü kötüdür de, mozart dediğin huzurdur ya :kaç: ben odaklanmakta en zorlandığım zamanlarda kendisinin spotify playlistlerinden birini açıp, engin denizlerinde boğuluyorum, inanılmaz bir şey.

Ünlü bir Türk istepne ne demiş

"Gocunan varsa gocuk giysin"

Hiç zorsunmuyorum çok güzel : )

[YOUTUBE]x8N7mFboGnc[/YOUTUBE]

Erik dalı gevrekdir.
E kızı naziktir.
Dırım dırım...

Valla hiç Meriç'lik yapamam. Mozart zurt dinleyecegime Sinan Akçıl dinlerim daha iyi. Kalsik müzik monşer eğlendirir. Tıpkı fotür şapka gibi dayatmadir. Tabi eski Türkiyede kimse kral çıplak diyemedigi için bu zulme katlanmak zorunda kalmıştır.

Aklıma şimdi şey geldi. Bir tanıdık var sosyal medya mecralarından birinde takipleşiyoruz. Kızı biliyorum, iyidir hoştur da bazı şeyleri yanlış anladığını düşünmüşümdür hep.
Her gece şarap ya da viski kadehini çeşitli açılardan çekerek paylaşıyor. İşte güzelim Nazım'dan dizeler paylaşıyor. Bildiniz mi bu tipi? Yani aydın olmanın böyle bir şey olduğunu sanıyor. Bildiği şey bu. Cem Karaca'nın dediği gibi "yarım porsiyon aydınlık." Bir özentilik mevcut. Şekil şemalden ibaret bazı tavırlar.
Yani diyorum ki, bira içmekle, Mozart dinlemekle olmuyor bazı şeyler. Bir haltın göstergesi de değil.
Mozart la bir sorunum yok, bence yaşasaydı beni son derece severdi.
Dayatmanın her türlüsü çok antipatik. Üstelik o kadar saçma ki.
Barış Manço seviyorum ben? MFÖ misal? Acılı şalgam içiyorum?Napalım yani. Bu beni ne yaptı yani.
Mozart toprağın bol olsun, seni severim yiğidim o ayrı. Başka bişi anlatmaya çalışıyorum.
Neyse onu boş verin de bir brownie yapmışım aklınız durur

Kubrick bu filmde sanatin ve muzigin toplumsal rollerimizin ustundeki etkisini
irdelerken fonda surekli calan senfoni ile neye dikkat cekmek istiyor acaba
bence konuyu burdan ele alalim

adam sonuç olarak katılmayı kabul etmiş bence olumlu bir gelişme. bu arada ben hep türkiş marş dinlerim. mozart dinlemeyenler anlaşıldı sizin derdiniz TÜRKLÜK.

Chopin daha hoş.
Ama bi beğdhovın deel.
Bilemiyorum.
Ibo da fena degil yani.

Aslında bazen, bazı sabahlar güzel oluyor sanki. Hani uyanırsınız zihniniz içiniz boş olur, yani bir mutsuzluk belirtisi olmadığı gibi bir mutluluk belirtisi de olmaz ve uyanırsınız bunu fark edersiniz ve tek yapmak istediğiniz şey bahçede güzel bir kahvaltı yapmak olur ya. Kahvaltıyı hazırlarken dinlenebiliyor bana kalırsa. Sonrası ise işkence olabiliyor ama ayrı bir konu o.

Ya yapmayın. Size yıllardır klasik müzik dinlemenin cool bişey olduğu ögretilmis olmasa, kendi hür iradenizle klasik dinler miydiniz? Bad bad bad bad booy :))

Yorumlayanlar da sanki yılların klasik müzik dinleyicileri.

Sabaha Demet Akalın'la başlayıp akşamı Edis'le bitiren tiplerin haline bakın hahahaha

Geri