Bir insanı karizmatik yapan nedir?

Konu sahibi son olarak 1064 gün önce görüldü
Kesinlikle dis görünüsü ile etki basliyor.Böyle bulundugu mekani aurasi ile doldurmasi lazim.
O ilk serüven söndükten sonra gülüsü var ise devam eder.
O da rutin haline gelirse mimik,jest ve Insanlara sözel yol ile ulasma taktigi.
Agzi iyi laf yapan insanlarda genelde biraz akilli oldugu icin...öyle iste.
Bir de duygusalsa yeme de yaninda yat.
Cinsiyet fark etmezsizin.
Bilemiyorum Altan.

la casa de papelin böyle bir repliği vardı o geldi aklıma ki yüzde yüz katılıyorum
"İnsanlar birçok şeyin seksi olduğunu düşünür. Dans etmek, kaslar, sarı saçlar, Fransız aksanı. Bence ne seksi biliyor musun? Zeka."

Başlıktaki zeka ile ilgili yorumlara katılıyorum. Zeka ve o zekanın doğru kullanımı olmadan karizmadan bahsedilemez.

Bir insan konuşmaya başladığında kurduğu cümleler, hem bilgi birikimi hem de zekası hakkında ipucu verir. Boş konuşan insanlar o yüzden bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlar.

Her ne kadar ilk bakışta etkileyen şey görünüm olsa da, konuşmaya başladığınız zaman zihin yapısı ve gizemi farklı gelmiyorsa o büyüyü tamamen kaybetmiş oluyorlar.

Kimi kişiler güçlü bir auraya sahiptir; adeta pervane gibilerdir ve hep etraflarında olma isteği uyandırırlar. Bu karizmadır.
Karizma öğrenilen bir şey değildir, karizmatik olmak için on kural yoktur; ancak "frekans" dediğimiz bir mefhum vardır ki frekansımız yükseldiği an bize özgü karizmamız da kendiliğinden ortaya çıkar.

Örneğin, Yazgı nın açtığı konularda karizma var; bende cevap verme, hatta uzunca yorum yapma arzusu uyandırıyor. :)

karizma yazarken
kızların aklına muhtemelen
karma geliyordur
karizma
karizmatik hallerim

Zekası,edebi,tatlı dili,saygısı...Gerisi sadece vitrin.Karizma anlayışı bence bu...

Benim göbüşüm var,en karizmatik benim...

karizma doğuştan gelir heyt bee hüsnü çobanıma bak bee çoban starsım benim ığığığığığı

images

Of, yine heryerde zeka yazıları aman yarabbi cok banal,

Tabikide diz kapaginin guzelligi.

önce saygıyı öğreneceksiniz
götünüzle başınızla
sonra oynarsınız

Gülüşüü mimikleri bardağı tutuşu kokusu sjsjcdxd

Geri