Bir insanı hayatından çıkartmak için oluşan sebepler

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü
gitgide her şeyin gözüne batması,odunluğunun düşüncesizliğinin artması,soğukluk,içini kıpırdatamaması artık..

Seni onemsiyormus gibi yapip, sinsice kotu davrananlar. Buna da yorum yapinca, kotu biz oluyoruz. Hani herkes onun sana karsi olan guzel davranislarini gorur, fakat hic kimse'nin anlamayacagi bir sekilde, bir senin anlaya bilecegin bir sekilde kotuluk yapar.

Bu yuzden bazi insanlari, hic bir aciklama yapmadan, direk sileceksin ki, kafan daha rahat olsun. Tabii ki bu insan ile karsilastiginda, ''merhaba nasilsin'' muhabbeti olacaktir, buda insanlik hali, fakat otesine gitmeyeceksin. Mesafe konulsun, bu oldugu surece, herkes yerini bilir.

Verilen değerin karşılığını görememek olabilir, Görmezden gelin :D

Emrolunduğun gibi dosdoğru ol

Artık insan olamaması insanlığından çıkması..

Saygısızlık.
Tanımadan aşık oldugun birinden tanıdıkça nefret etme durumu.

O insandan sıkılmak.

zamanı gelmiştir.
bahane çok nasılsa.

fiziksel ; ağız kokusu , dişlerde bozukluk, aşırı kilo alma , çok zayıf olma , ele gelmeme :D ,
zihinsel ; ilk tanıdığınızla alakası olmayan insan , şikayetçi , arsız , vurdumduymaz , yalan vs.vs.

Sevgili anlamıni geçtim normal bir insan beni bi nedenle mutsuz ediyorsa uzaklasirim.

Menfaat bitince çıkartabilirler ya da soğuyunca.

Serap a aynen katılıyorum, bir insan yormaya ve mutsuz etmeye başlayınca yüz göz olmamak için , kendimden uzaklaştırıyorum.

Şaşırtması, hiç beklemiyorsundur böyle bir şey ve o yapar. Işık hızıyla soğurum.

İçime sinmemesi yeter ufacık bir kelimesinin bile, harf ya da ses mimik olabilir.

Geri