Bir İnsandan Neden Soğursunuz?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Pasakli ise direkt sogurum. Bakimli ve duzenli olmali karsimdaki.

Kadınları soruyorsanız eğer,kendisinde olmayan şeyleri başkasında gördüklerinde kıskanıp laf sokmak için yer arıyorlar ya hani o zaman buz kesiyorum,kendilerinin sevmediği kadınları başkaları da sevmesin istiyorlar bunun için de pusuda bekleyip kıskançlıktan gözleri döndüğü için akılları sıra çaktırmadan milletin gözünde o sevilen diğer kadını kötülemeye çalışıyorlar. işte bazı kadınlar bu kadar basit : )

Erkekleri soruyorsanız eğer; söylediği ile yaptığı birbirini tutmadığı zaman soğuyorum. Yanlış bir davranıs bile yapsa evet yağtım desin canımı yesin ve tabiki temizlik şart. Kendiniz bakımlı kadın arıyorsanız sizler de bakımlı olacaksınız. Diş,Tırnak bakımı özellikle benim için çok önemlidir : )

Kadınları soruyorsanız eğer,kendisinde olmayan şeyleri başkasında gördüklerinde kıskanıp laf sokmak için yer arıyorlar ya hani o zaman buz kesiyorum,kendilerinin sevmediği kadınları başkaları da sevmesin istiyorlar bunun için de pusuda bekleyip kıskançlıktan gözleri döndüğü için akılları sıra çaktırmadan milletin gözünde o sevilen diğer kadını kötülemeye çalışıyorlar. işte bazı kadınlar bu kadar basit : )

Erkekleri soruyorsanız eğer; söylediği ile yaptığı birbirini tutmadığı zaman soğuyorum. Yanlış bir davranıs bile yapsa evet yağtım desin canımı yesin ve tabiki temizlik şart. Kendiniz bakımlı kadın arıyorsanız sizler de bakımlı olacaksınız. Diş,Tırnak bakımı özellikle benim için çok önemlidir : )
Bunun dışında sebepsiz de nefret duyabiliyorum maalesef:)

Benim iyiliğimi istemiyor, mutsuz olmam için fırsat kolluyorsa bu da başka bir neden.

Dalavereciyse, insanlarla dalga gecmeyi seviyorsa, şımarıksa, gevşekse, aldatmışsa..

Onunla bir sey paylastigimda dalgaya alirsa beni ekerse bencil olursa ben yokmusum gibi davranirsa sogurum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence söylenilecek sözler,davranış,ilgi,alaka çok önemli.
bunların tam tersinde soğunuluyor zaten.

Arkadaşım, sevgilim, ailem...
Bana ilgisizse soğurum. Çünkü ben ilgiyle beslenen bir bağyanım.

Çok önemli bir sebebi olmasına gerek yok benim için.

Sözleri
Konuşmaları
Hal ve hareketleri
Karakteri ve duruşu
Dürüstlüğü
Değer bilmesi vs vs bunlar olumluysa ısınırım,severim değilse zaten soğurum.

az önce kızın teki önümde kocaman esnedi. iğrendim.

Geri