Bir insanda en sevmediğin özellik

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3227 gün önce görüldü

aile bireylerinin tamamı konusunda şanslı olmayan bireyler var, sevilmediği ve değer görmediği, üstüne belki de çeşitli şekillerde -fiziksel ya da ruhsal- zarar gördüğü bir "aile"yi ya da aile bireyini nasıl ailesi/ yuvası olarak görebilir ki insan. kastettiği bu.

aile bireylerinin tamamı konusunda şanslı olmayan bireyler var, sevilmediği ve değer görmediği, üstüne belki de çeşitli şekillerde -fiziksel ya da ruhsal- zarar gördüğü bir "aile"yi ya da aile bireyini nasıl ailesi olarak görebilir ki insan. kastettiği bu.
iste dedigim gibi; bir insanda en sevmedigim ozellik o. ailesini onemsemeyen, umursamayan ve bu kotulugu eden o sahis. siz ailesi tarafindan kotuluge ugrayan bireylerden bahsetmissiniz. ailesi tarafindan bu tur kotuluge ugrayan bireyler tabi bayilmaz bunlara.

Akillanmamasi
Bakin herkese böylelikle bir hata sansi verirsiniz.Hepimiz insaniz hatalar yapabiliriz.
Tekrar yaparsa ayni hatayi,çöp.
Asla tahamülüm yoktur dejavulara.

Sürekli depresif olan insanlar, sürekli dert konuşan, durmaksızın bir şeylerden yakınan

Gruplaşma içerisine giren insanları hiç sevmiyorum
Nerede olurlarsa olsun her yeri hep karıştırıyorlar

Ben insan sevmiyorum fark etmiyor özellikleri.

Samimiyetsizlik ve yalan olabilir sanırım.

Kaliteli bir hayatın dinamikleri basit prensipler üzerine kurulu bence.

göz göre göre yalan konuşması ve saz arkadaslarının onu desteklemesi Kusmalık bir olay.

genel olarak insan sevmediğim bu evrende, kararsız ve içten pazarlıklı insanda sevmem.

Durduk yerde, hiçbir şey yokken anlamsız tavır ve tribe giren insan. Neden yani? Amaç ne?

Geri