Bir insan neden sürekli malı mülkü parasıyla övünür?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Fakir olan gururundan bunu itiraf etmez. Hatta zengine ısmarlamaya kalkar. Zengiler ise fakirlikten acınacak kadar karaktersiz olabiliyorlar.

Bi zamanlar ben de övünürdüm… hey gidi hey… herkesten adres istediğim zamanlar geldi de gözümün önüne, duygulandım bi :(

Daha güçlü döneceğim.. Adresleri hazırlayın zhajsjsk

Övünmedim, övünmem.. Utanırım olm ben öyle şeylere :/

malimiz mulkumuz olsa da kendimizi test etsek ovuncez mi ovunmicez mi bi gorsek

buralarda biri var düğününde takılan altın kemerini dinliyoruz her görüşmede. nasıl oluyorsa mevzu bir anda oraya geliyor. kemerden bahsetmeden dağılamıyoruz…..

Duyar kasmaya gerek yok. Reel hayatta parasız adamı çoğunlukla kimse kaale almaz. Parasının miktarı kadar değer görür. Bu doğrudur yada yanlıştır demiyorum. Yaşadığımız çağın refleksleri bu yönde. O nedenle çoğu kişi bu yönünü öne çıkartabiliyor.

Olsa da ben de görmemiş olsam nolurduuu

buralarda biri var düğününde takılan altın kemerini dinliyoruz her görüşmede. nasıl oluyorsa mevzu bir anda oraya geliyor. kemerden bahsetmeden dağılamıyoruz…..
Buradan biri
Evlenmiş
Düğünde kemer takılmış
Sürekli bahsediyor.
Hmm, kim olabilir ki… Araştıralım :emoji_thinking:
E7C37C22-FDA2-419C-90F4-C5916B4163C8.gif

Kredi kartlarının limit problemi çözülene kadar durum böyle.

Başka bir dünya da mümkün. Olmaya da bilir. Yerküreye meteor düşerse anlarız.

Gerçek anlamda zengin ise şayet sahip olduğu hiçbir şey ile övünmez ancak sonradan görme ise toplumda kabul görmek için kendini bu şekilde ifade etmeye çalışacaktır.

enflasyonun yüksek olduğu dönemlerde
dolar aldım bana bişey olmaz derseniz
oluyormuş
alınacak ne var bakın işte

Mal deyimce aklıma uzvî mallarımız geldi.
Meselam bir insanın uzvî mamulleri estetik şahikası durumundaysa, bak bu da benimki diyerek, mallarını gösterebilir, eylemde bulunmama lakin itirazım yok, biliyorsunuz böyle para bile kazanılıyor gümümüzde.

genelde karaktersizlerin yaptığı bir harekettir :d ortamda biri böyle davranınca otomatik gözler devriliyor benim çok sallamamak lazım :d

Geri