Bir insan neden sürekli malı mülkü parasıyla övünür?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben geyik yapiom yosun ablam. takiliom yani hicbir zaman fotolarla ben zenginim havasi sergilemedim yapima ters@different sen çok söylüyorsun bak söyleme yorumlar kötü![]()
Ben takilmaya giriyorum be reizim sen veya bir baskasi benim zengin olusumu bilse nolur bilmese ne olur herkes kendi yasantisina odaklansin bu arada en son sabah 6 da kalktigim saat 2013 filandi sanirim sene kehkehkeh shshsjsjsjwj1.60 takintili seni![]()
insanlar bu mesaji umarim Klaus minik minnos kizlara zaafi oldugu anlamini cikarmaz dm yagmuruna tutulmak istemiom1.60 takintili seni![]()
Senin de iphone 14’ün var. O da mal mülke eş değer……..biraz şımarıklık, biraz görgüsüzlük… (bana da nasip olur inş öbjbjjbjb) şaka şaka yapmam öyle şeyler. en çok da övünecek başka bir şey olmadığından muhtemelen. mal mülkle açık mı kapatmaya çalışıyor nedir…
bi onunla övünülmüyo kiSenin de iphone 14’ün var. O da mal mülke eş değer……..
Çünkü zengin değil. Zengin olsa bunu göze sokmaz. Ali Koç'un övündüğünü hiç duydunuz mu? Ama geçim korkusu yaşadığını söylediği bir videosunu hatırlıyorum.Bir insan neden sürekli malı mülkü parasıyla övünür?
borç istemeyesin diye olabilir jjsjsjja.Hiç öyle bu birini tanımadım. Etrafımdakiler zengin olmasına rağmen sürekli parasızlıktan şikayet edenler.