Bir insan gerçekten kaç defa aşık olabilir sorunsalı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1 defadır o da genelde çocukluk ya da ilk gençlik aşkı oluyor sonrakiler tırt.​

Ben hep ilk kez aşık olduğumu söylüyorum.

böyle bir sorunsal yoktur, saçma sapan yeşilçam klişeleri bunlar. bir insan birkaç defa sevebilir, aşık olabilir. yok ilk aşk, yok yaz aşkı peh.

her yaştaki sevgi ve aşk algısı da farklı zaten. kısıtlamayın kendinizi, öf ben bir kere aşık olmuştum, bu hissettiğim aşk olamaz diye. sevin çiçeklerim.

benim gibi olan var mı her önüme çıkan oka moka börtü böceğe aşık olurum

Kim kaç kere olur bilemem ama bir kere aklını kaçırıyorsun o kesin.

Insanlarin su ask denilen seyi fazla abarttigini dusunuyorum ben. Ama insanin sevmeye ve sevilmeye ihtiyaci oldugu bir gercek.

Farkli yaslarda da farkli seyleri onemsiyorsunuz zaten. Karsidaki guzel insan oldugu surece (karakterden bahsediyorum), hayatiniza hep farkli renkler, hos isiltilar katiyor. Guzel sevmeyi bilin, sayilara takilmayin .p

böyle bir sorunsal yoktur, saçma sapan yeşilçam klişeleri bunlar. bir insan birkaç defa sevebilir, aşık olabilir. yok ilk aşk, yok yaz aşkı peh.

her yaştaki sevgi ve aşk algısı da farklı zaten. kısıtlamayın kendinizi, öf ben bir kere aşık olmuştum, bu hissettiğim aşk olamaz diye. sevin çiçeklerim.

Kendısı hayatı boyunca bır kere asık oldugu ıcın cocukluk askıyla evlenmenın hayalını kuruyor gencler
bakmayın boyle beylık laflar ettıgıne
o yuzden hala bekar jksjs

Kendısı hayatı boyunca bır kere asık oldugu ıcın cocukluk askıyla evlenmenın hayalını kuruyor gencler
bakmayın boyle beylık laflar ettıgıne
o yuzden hala bekar jksjs

fhsjhfdj sus
hdsaj şurada üçlü koltukta yan gelmiş ahkam kesiyom... bozuyo beni hep ya, benim bi karizmam var şurada

İbrahim Sadri ne diyordu ; ADAM gibi sevmek

Dagilacak kadar asik anca 1 maksimum 2 kere olur insan. Essek gibi akillaniyorsun cunku sonra.

Konuda çirkinleşmeyip alıntılaşırken kalp kırmayacaksanız niye yorum yazıyorsunuz hayret bir şey, kavga edecek grup gelsin lütfen. Nerede o komik olduğunu zanneden kaos timi? Çağırın bakiyım.​

kaç kere aşık olup
kaç kere sevişeceğimi
sizemi soracağım
hayret bişeysiniz

Geri