ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Değer verdiğim biri ise ve paylaşımlarımız varsa bence çok şey kaybetmiş olur diyebilirim (biraz özgüvenli bir cevap oldu ama gerçek bu ;p ) Sevdiğim insanlara bunu sorabilirsin pek sınır tanımam o konuda aşırı sahiplenir ve her türlü durumda yanında olurumKime göre olarak değişir bu sorunun cevabı benim için önem arzetmeyen ayşe,ahmet için bişey kaybetmiş olmaz.
Fedakarlık vereceğim ilk cevap olur. Gerçek sevgide kişinin kendisi için yapılan fedakarlık karşı tarafdaki değerinin bir ölçütüdür benim için. Gerçekten seven insan her türlü fedakarVe gerçek Sevgiyi nasıl tanımlarsın.?
Edit: bence güzel bir başlık olmuş teşekkürlerSevgiler.
Edit:cevap vermek zorunda değilsin =)
Aslında şiar edindiğim sözlerinden biri var, hayat felsefesi yapılabilir :Değer verdiğim biri ise ve paylaşımlarımız varsa bence çok şey kaybetmiş olur diyebilirim (biraz özgüvenli bir cevap oldu ama gerçek bu ;p ) Sevdiğim insanlara bunu sorabilirsin pek sınır tanımam o konuda aşırı sahiplenir ve her türlü durumda yanında olurum
Fedakarlık vereceğim ilk cevap olur. Gerçek sevgide kişinin kendisi için yapılan fedakarlık karşı tarafdaki değerinin bir ölçütüdür benim için. Gerçekten seven insan her türlü fedakar
Edit: bence güzel bir başlık olmuş teşekkürler
@Blackheart olmazsa olmazım dediğin bir durum veya bir hayat felsefen var mıdır ?
En sevmedigim ama yapmak zorunda oldugum sey su aralar ev temizligi sanirim annem de memlekette oldugu icin hersey bana kalmis durumda. Normalde temizlik yapmayi cok seviyorum ama artik biktim usandim sanirim, ise baslayip su ev islerinden kurtulmak istiyorumAslında şiar edindiğim sözlerinden biri var, hayat felsefesi yapılabilir :
"Konuştuğun zaman sadece kendini tekrar edersin, fakat dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin."
Bu söz çok anlamlı. Günümüzde birçok kişi sadece kendi bildiği doğrular üzerinden yargılarda bulunuyor. Oysa hikayede farklı bakış açısını ancak karşımızdakini gerçekten dinlersek görürüz.
@Sanem , en sevmediğin ama yapmak zorunda olduğun şey nedir? ( Böyle devam ediyor sanırım, topu Sanem'e atayım)
Verene kadar bekliyoruz.. :dee üye soruya cevap vermezse nolacak?
annem. annemle konuşurum, ona anlatırım, onu dinlerim, ona sarılırım. sonra pamuk gibi olurum.Oldukça doğru bir gözlem Sevgili @Asrevya teşekkür ederim öncelikle. Sabır mayasında vardır insanın, biraz da inancınız muhteviyatını oluşturur, yetiştirilme tarzınız onu besler, bakış açınızla bambaşka bir boyut kazanır. Sabırlı olmanın mahsulünü seviyorum ben Asrevya. İletişim kurabilecekken öfkelenmeyi, köprüleri yıkmayı, ilişkiyi sonlandırmayı zahmetli buluyorum. Bu sebeple ilişkilerimde azami gayret gösteririm sabretme ve onarma noktasında. Kolay kolay sinirlenmem fakat tabii ki benim de hoşlanmadığım durumlar olabiliyor. Bu noktada mesafe koymayı tercih ediyorum. Süreç ne denli zor olursa olsun sabrın getirisi kıymetli benim için.
Diğer yönden isteklerim noktasında da sabırlıyım sanırım. Olana dek uğraşırım yavaş ilerler bazen hiç ilerleme kaydedemem fakat zamana yayar yine de hayata geçirmek noktasında inancımı taze tutarım. Bunda da oğlak burcu olmamın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum..
@İç Oğlanı tüm inancını yitirdiğin noktada seni tekrar ne motive eder?
hayır,annem. annemle konuşurum, ona anlatırım, onu dinlerim, ona sarılırım. sonra pamuk gibi olurum.
@ArifÇ. bi şarkı söyleyip sesini atar mısın?