Bir insan aynı anda iki kişiden hoşlanabilir mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayır tabiki, bence bir kişinin aynı anda iki kişiden hoşlanması sağlıklı bir durum değil. Duygular karışabilir anlarım ama bu normalleştirilecek bir şey de değil. İnsan ya gerçekten birini ister ya da istemez. İki tarafa birden ilgi duyuyorsa ortada netlik yoktur.

Bu durum çoğu zaman kararsızlık, boşluk doldurma ya da duygusal doyumsuzluk gibi şeylere işaret ediyor. Üstelik iki kişiyi de boş yere oyalamak, belirsizlikte bırakmak son derece karaktersizlik. Netlik yoksa da “hoşlanıyorum” demek bence doğru değil.

O yüzden aynı anda iki kişiden hoşlanmak bana göre samimi ya da gerçek bir duygu değil. Daha çok ne istediğini bilmemek.

Flört etmekte bir nevi hoşlantı değil mi o yüzden aynı anda iki kişidende hoşlanılabilir..

6-7 ya da 8-10 hiç farketmez her iki tarafta en iyisini bulmaya çalışıyor ( yersen )

Evet hoşlanabilir kalp ve mantığı farklı kişileri bir insana doğru itebilir.

flört anlamında olabilir

ama hep biri vardır.

Ben hoşlanamam, kusura bakma.
Yıllardır kimseden hoşlaşamıyorum, gıcık kapıyorum bi'kerem, hemen de gıcık kaparım, onunla mı uğraşacağım? Gitsin önce 8 santim tırnağını kessin, pislik karı, soksa böbreğimi alır, suça meyildir bu nazarımda, o tırnakla olmaz zaten, çizer...

Duru güzelliği olan yok ki, herkes iğrenç, bö.

Ben kimseden hoşlaşamamaya başladım, bu bi' sorun, benim 2026 yılı içerisinde haylam kimseden hoşlaşmışlığım yok, yuuuuh, sanki 2025'te de varmış gibi konuşuyorum ya, bitiyorum bana, yuuuuuh, 2025'te de mi kimseden hoşlaşmadım? Oha, napçaz şimdi?

Birinin tipi çok iyidir ama karakteri bozuktur birinin de tersidir keşke birinin bir şeyini alıp diğerine monte edebilsek bir hakkımız olsa güzel olurdu sanki

Hoşlanır, insan tek eşliliğe uygun bir canlı değil.

Geri