-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabiki@Arda bey iliski konularından gına geldi rica etsem başka konulardan da açar mısınız uygun olunca. cevaplanması eğlenceli oluyor ve başka konular daha da çeşitli olabilir tskler
sonra da escinsel olmustu bu kız sanki di mi.Bir keresinde bir kız arkadaşım bana ; Keşke “seni” sevebilseydim demişti.
Oradaki seni kelimesi üzmüştü.
En azından denemiş. Çıkma teklif ettiğim kız “seninle çıkarsam arkadaşlarım benimle dalga geçer” demiştiBir keresinde bir kız arkadaşım bana ; Keşke “seni” sevebilseydim demişti.
Oradaki seni kelimesi üzmüştü.
Hiçbir şeyi de unutma… Acı devam etmişti ;sonra da escinsel olmustu bu kız sanki di mi.
Bi şey derdim de @HosgeldinHarunAbi banlar. Bu aralar beni banlamakla tehdit ediyor…En azından denemiş. Çıkma teklif ettiğim kız “seninle çıkarsam arkadaşlarım benimle dalga geçer” demişti
Sen de solcu kızlara çıkma teklif etmeseydin kardeşim… Alla alla … Kendi cenahına git…En azından denemiş. Çıkma teklif ettiğim kız “seninle çıkarsam arkadaşlarım benimle dalga geçer” demişti
Oha bu gerçek mi? Allahım şöyle bir ilişki nasip olur mu be…Hiçbir şeyi de unutma… Acı devam etmişti ;
“Seni” bile sevemediysem belki sorun benim yönelimimdedir diyip kız arkadaş yapmıştı kendisine.
Bi şey derdim de @HosgeldinHarunAbi banlar. Bu aralar beni banlamakla tehdit ediyor…
Alpçim sana kurban olsun o kızlar.
Bizim cenah bıyıklıydı o dönemlerSen de solcu kızlara çıkma teklif etmeseydin kardeşim… Alla alla … Kendi cenahına git…
her seye böyle iyi tarafından bak canım kardeşim benim..Hiçbir şeyi de unutma… Acı devam etmişti ;
“Seni” bile sevemediysem belki sorun benim yönelimimdedir diyip kız arkadaş yapmıştı kendisine.
Sen öğrettin bunu bize dostummm. Baş tacısın kirvemm.her seye böyle iyi tarafından bak canım kardeşim benim..
+1111Aldatılmak…