Bir ilişkiden beklediğin en temel şey nedir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

• Güven

Kullanılan: 1 25.0%
  • İletişim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Uyum

Kullanılan: 1 25.0%
  • İtaat

• Sadakat

• Sabır

• Diğer

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

9e655aac-f775-42c1-bd87-89fc59c26b54.jpg

Her koşulda varlığını hissettirmesi.

kötü ayrılmayalım
gerisi hallolur

Öfff bu saçmalığa cevap vermek istemiyorum.s

Güven ve ilgi önemli benim için.

Cocugu o banyo yaptirsin ya ben cok yoruluyom :T:

Stabillik bekliyorum ben. Her gun ayri bir tavirlar takinmasin, sozunun eri olsun. Sorunlar ciksa bile, konusarak halledilebilecegimizi, cozumler bulabilecegimizi bileyim. Iyi niyetinden kuskum olmasin.

Ota boka ayrilalim, kuselim diyip cocukluk yapmasin :D

Stabillik bekliyorum ben. Her gun ayri bir tavirlar takinmasin, sozunun eri olsun. Sorunlar ciksa bile, konusarak halledilebilecegimizi, cozumler bulabilecegimizi bileyim. Iyi niyetinden kuskum olmasin.

Ota boka ayrilalim, kuselim diyip cocukluk yapmasin :D

Monoton olur o zaman shini. Hergun baska biri gibi olsun heyecani kacmaz belkim :nopsrn:

Monoton olur o zaman shini. Hergun baska biri gibi olsun heyecani kacmaz belkim :nopsrn:

Illa ki monotonlasiyor zaten her iliski. Benim demeye calistigim dengesiz bir insan olmasin. Ben belirsizlikleri sevmiyorum lanemoje. Bazi insanlar vardir, kimi gun cok mutlu, sonra bir bakiyorsun depresif sanki tum dunyanin derdi onda, ertesi gun ates kupu. Hic sevmedigim insan tipi bunlar.

Zaten bana kalsa 5 senede bir ara verip, yeniden baslamak gerek monotonlasmayi engellemek icin. :D Yoksa, monoton degil bizim iliskimiz diyen her insan (iliski suresi 5 seneyi astiysa) yalan soyluyor, bu kadar da acik konusuyorum :D

Sırtıma kese atsın

Illa ki monotonlasiyor zaten her iliski. Benim demeye calistigim dengesiz bir insan olmasin. Ben belirsizlikleri sevmiyorum lanemoje. Bazi insanlar vardir, kimi gun cok mutlu, sonra bir bakiyorsun depresif sanki tum dunyanin derdi onda, ertesi gun ates kupu. Hic sevmedigim insan tipi bunlar.

Zaten bana kalsa 5 senede bir ara verip, yeniden baslamak gerek monotonlasmayi engellemek icin. :D Yoksa, monoton degil bizim iliskimiz diyen her insan (iliski suresi 5 seneyi astiysa) yalan soyluyor, bu kadar da acik konusuyorum :D

Aa ne munasebet efenim monoton degil bizim iliskimiz. ( 5 seneyi asti :T: ) .p

Ee mutlu olmak!
Guvendigim, dogru iletisim kurabildigim ve saglikli bir iletisim kurabildigim icin uyum icersinde olabildigim bir insana,
sabir ve sadakatle yaklasirim
o zaman da mutlu oluruz. Mutlu olunca da sevisiriz :)
en temeli bana iyi gelmesidir! bana iyi gelen bir iliskinin devami gelir zaten
Ayrica iliskiler her bes yilda bir kirilma noktasi yasarmis, bu yil dikkat edin derim :)

Geri