Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

• Eğer kız 2-3 yaş büyük olursa sorun olmaz.

Kullanılan: 24 28.6%
  • Yaş sorun değil bence önemli olan aşktır..sevmektirr..

Kullanılan: 28 33.3%
  • evet bence sorun olur

Kullanılan: 27 32.1%
  • diger

Kullanılan: 5 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    84
Sahsen ben kendimden kucuk sevgili istemem yasitlarimla zaten anlasamiyorum bide kucuguyle hic anlasamam :)

Arada aşk varsa hepsi olur. Tabii, bi yere kadar. Mesela 10 yaş fark fazla olabilir. 5 yasa kadar sorun edilmeyebilir.

ben zaten olgun severim yaşıtlarımın salakça hayalleri var olgun ne istediğini biliyor :D

Fikir önemli cogu insan 20 yasindadir ama dusuncesi 40 yasinda insanin fikrinden daha olgundur kisaca hayat tecrubesi fazladir.Nasip neyse o olur yaş bahane.

Kimlik yaşının bir önemi yoktur.Beyin yaşı önemlidir.
Ama ben benden küçük biriyle ve yaşıtlarımla anlaşamayan biriyim. :T:

Kesinlikle sorun olmaz. Nitekim kadin olgun olursa erkegini en iyi bicimde yönetebilir.

ilişkiyi Yürütme strajetinize bağlı Bu.
Bence Sorun olmaz, Önemli olan Anlaşabilmek ve Sevmek.
Tabi bazı erkekler bunu gurur meselesi Yapabilir ve sıcak bakmaya bilir.

hemen erkekler gurur meselesi yapabilir oluyo :)) asıl bazı kızlar gurur meselesi yapar.

2 3 yaştan bişey olmaz tabi birde bunun olgunluğuna bağlı erkek olgunsa sıkıntı olmaz bence

yakın çevremde 10 yaş büyük olan var ve sorun olmadığını görüyorum
demek ki değilmiş. sorun olan varsa o onların sorunu:)

bence sorun olur çünkü kızlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşırlar bu bi gerçek aralarında anlaşmazlık çıkması büyükbir ihtimal bu yüzden kız erkekten büyük olmamalı

maddi durumu daha aşağıda olacak, yaşı daha küçük olacak, boyu daha kısa olacak, fazla ses etmesin, evinin hanımı çocuklarının anası olsun diyenlerden değilim. yaşça büyük kadın daha iyidir ayrıca.

3-4 yaş sıkıntı olmaz bence; ama bi 10 yaş da abartı. Neredeyse nesil farkı olur. Toplum da hoş bakmıyor zaten. Bir de aradaki sevgiye bağlı. Çiftler çok yürekli ise, neden olmasın?

Geri