Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

• Eğer kız 2-3 yaş büyük olursa sorun olmaz.

Kullanılan: 24 28.6%
  • Yaş sorun değil bence önemli olan aşktır..sevmektirr..

Kullanılan: 28 33.3%
  • evet bence sorun olur

Kullanılan: 27 32.1%
  • diger

Kullanılan: 5 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    84
Simdi bu konuda bisey derim amaa :D ucu yanls yere gider:D ne dim bilemedim bak simdi:D erkek olfunsa sorun olmaz sanrm

Bu ilişkiye nasıl bakıldığına bağlı. Genel itibariyle sorunlar yaş farkından kaynaklı değil kafa yapısından, anlaşıp/anlaşamamadan kaynaklı. Yaş ile kafa yapısı arasında doğru bir orantı kurmak mümkün olsa da bu oran belli bir yaştan sonra önemini kaybediyor. Kendini bilen olgun iki birey için bunun sorun olacağınu düşünmüyorum.

Birkaç yaştan sorun olmaz herhalde ama istemem o ayrı konu :p

çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum, erkeğin zeka yaşı çok geride kalmamışsa tabi :)

3 yaştan çok olmasın ya sonra çocuk eğitiyor gibi hissederim:D

13 yaş büyük birisiyle oldum tam aksine sorun değil çok anlayışlı oluyorlar. Gereksiz kız tribi yapmıyorlar. Hayatı tecrübelemiş ve düşünceleri olgunlaşmış bir bayanla anlaşabilmek daha kolay :D

10.15 yas fark olmadikca sorun olmaz

bu konuda cins bir şekilde takıntım var. :/ ben ay olarak bile büyük olsam olmazdı. :/

2-3 yaş büyükse bir sorun olmaz bence.

yaş sorun değil bence

Benım Hıc Benden kücük bi sevgilim olmadı ya aklıma geldide :D

Kızın yaşı büyük ise evli olabileceğini aklınızın bi ucuna sokun. Sizinle dalga geçiyor olabilir :T:

Bence erkek bir kaç yaş büyük ve olgun olmalı. Gerçi yaşa da bakmıyor bu işler ama bilemedim şimdi..

Geri