Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

• Eğer kız 2-3 yaş büyük olursa sorun olmaz.

Kullanılan: 24 28.6%
  • Yaş sorun değil bence önemli olan aşktır..sevmektirr..

Kullanılan: 28 33.3%
  • evet bence sorun olur

Kullanılan: 27 32.1%
  • diger

Kullanılan: 5 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    84
6'a kadar yolu var denendi görüldü sıkıntı yok :)

Bence kız küçük olmalı çünkü Kadınlar erkeklere göre daha çabuk çöküyor. Kız küçük olursa erken çökünce eşit durur adamla :D

Bence yaş kavramı ; ortada eğer gerçek aşk, sevgi var ise birlikte olmaya etki etmemesi gerekiyor. Sonuçta iki tarafta birbirini gerçekten seviyor. Bu yüzden bu açıdan bakıldığı zaman sıkıntı olmaz.

la belki günün birinde kafam atar adam bile öldürürüm ama kendimden küçük erkekle ilişki yaşamam. bu kadar net. yapanlar da infaz edilmeli bence......

1 gün bile önemli 1 gün bile!! ortaokulda hoşlandığım çocuğun benden bir ay küçük olduğunu öğrenince hoşlanmaktan vazgeçmiştim......

yaş sadece rakamdır. önemli olan karşı tarafın yaşattığı duygulardır.... yaşlanınca kesin genç birini bulup kocamdan ayrılıcam^^ ayrıca boyu da erkekten uzun olabilir. ne var bunda???

Sadece kahrolası bir sayı deyip geçmek gerekir ama ben takıntılıyım :o Hem de ciddi manada, ay farkı bile takılıyor kafama. Erkek kızdan büyük olmalı bence :o

yaş farkının oranına göre aradaki sorun oranı da artar bence.3 5 yaştan bir şey olmazda büyük yaşlarda büyük problemler yaşanabileceğini düşünüyorum

erkek üyeler burada; " evet kendimden şu kadar yaş büyük kadınla birlikte oldum " diyerek ne kadar yakışıklı, zengin ve etkileyici olduklarını ifşa ediyor sevgili bayan üyeler konuyu takibe alın.

bazılarınız şaka gibisiniz yemin ediyorum. askdjaslkdj

Evet sorun olur çünkü zaten erkekler geç olgunlaşıyor.
Kızın büyük olmasını bırak erkegin bi 5/6 yaş büyük olması lazım :)
Anca kafa uyumu yaşanıyor ;)

Akıl yaşta değil baştadır ama erkekler biraz daha geç olgunlaştıkları için bence sorun olabiliyor. Erkek büyük olmalı..

erkek üyeler burada; " evet kendimden şu kadar yaş büyük kadınla birlikte oldum " diyerek ne kadar yakışıklı, zengin ve etkileyici olduklarını ifşa ediyor sevgili bayan üyeler konuyu takibe alın.

bazılarınız şaka gibisiniz yemin ediyorum. askdjaslkdj

sevişelim mi?

rutin kontrollerini yaptırıyorsa benim için sıkıntı olmaz.:dyg:

2-3 yaş sorun olmaz da; daha büyükse fark olmuyor. Bi Pınar ve Yağmur degiliz...

Sevgililerim benden büyüktü. Sorun olmaz.Evli arkadaşlarım var.

Geri