Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir İlişkide Kızın Yaşı Erkeğin Yaşından Büyük Olursa Sorun Olur Mu ?

• Eğer kız 2-3 yaş büyük olursa sorun olmaz.

Kullanılan: 24 28.6%
  • Yaş sorun değil bence önemli olan aşktır..sevmektirr..

Kullanılan: 28 33.3%
  • evet bence sorun olur

Kullanılan: 27 32.1%
  • diger

Kullanılan: 5 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    84
ben nefes almasından bahsederken siz hala yaştasınız
hiç yakıştıramadım hiç
:-

benden daha küçük altı bezli olur :)))) ben en az 5 en fazla 10 yaş benden büyük olmasını tercih eder yaşı küççükleri eler geçerim :)))

ayy sorun tabii
erkekler geç olgunlaştıkları için büyük olan kız ister istemez abla moduna giriyor,yönlendirmeye çalışıyor
bu da sıkıntıdır

1-2 yaşın sorun olacağını sanmıyorum önemli olan beyinin hangi yaşta olduğudur.

Tam tersi Zeyy, kızlar çok daha geç olgunlaştıkları için kızların 3-4-5 yaş büyük olmaları ,ilişkinin daha köklü ve sağlam olacağına dair bir avantajdır.

sen kızların daha çabuk yaşlandıklarından bihabersin heralde TÜRK efendi. kendinden büyük beğen sen bakalım kafan gözün genç çıtır arasın dursun ohhh ne ala :))))

Normal şartlarda pek hoş olmaz ama Erkek olgun kız çocuksu davranıyorsa ver yansın :D

Başkası için olur mu olmaz mı bilmiyorum ama benim için olur.

olur mu oyle sey ya. kendımı annesı gıbı hıssederım

En fazla 5 6 yaş olması lazım bi kız 25 yaşında sevgılısı 40 olurmu olmaz

Klise bi cevap olacak ama erkekler gec olgunlastiklari icin... ajshsgsgsjs tamam tamam;p
tercihen erkegin yasinin buyuk olmasindan yanayim:T:

Kızlar erkeklerden zaten daha olgun oluyor genelde. Ama bu yaş meselesi olurmu olmazmı erkeğe bağlı. Gerçi olgunluktan bahsettikten sonra kızdan yaşı büyük olupta hala olgun olmayan erkeklerde var ona bakarsan.. Kızdan yaşı büyükte ne oluyor sanki..
Bence en önemlisi güvenmek, anlaşmak, sevgi, ve saygı, yaş konusunda abartmamak şartıyla tabi. 2-3 yaş çok önemli değil diye düşünüyorum.

Yok erkek cocuk gibi kalir .
Uc bes yas buyuk olmali

tumblr_inline_n2pjd0dgUw1qdlkyg.gif

Benden 7 yaş büyük bi sevgilim olmuştu. bi süre sonra ablam gibi davranmaya başladı

Geri