Bir İliskide Boy Farki Önemli midir??

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Bir İliskide Boy Farki Önemli midir??

• Evet

Kullanılan: 5 55.6%
  • Hayır

Kullanılan: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9
7a5a977557092ac818600baae7b94a3b.jpg

seneye de seversin pampa

Kız yüksek topuklu ayakkabı giyse bile erkeğin boyundan uzun olmamalı.

benim için önemli sarılınca askıda gibi kalmasın :p

Bizim fakültede vardı bi tane.. kız sevgilisinin göbeğinde bitiyordu.. çok tatlı...

eğil bi öpeyim desem
kız bi eğilir iki eğilir
üçüncüye git kendine göre birini bul der

Çok mühim bir şey değil. Olması gereken böyle bir orantıdır:

eea22b63d2f69086324fb87de52e16b6.jpg

Benden uzun olursa komplexe girerim. Benden enli olursa kendimi baskı altında görürüm. Benden fazla kısa olursa başkalarında baba ve kızı izlenimi olur. Çok sıska olursa tutunacak bir yeri olmz.

Benden kisasi cüce olur artik.
O da olmaz.

Bir cüce sizi sevemez, gönül veremez, siz de onunla mes ud olamaz mısınız yani? Neden cüce diyerek ufacık burnunuzu kıvırtıyorsunuz?

Düsünenize,caddede karsi karsiya geciyorsunuz ve bir anda bir otomöble beliriyor ve hizli kosmaniz gerekirken,o minik bacaklari ile hiziniza yetisemiyor.Sizde onu kolununzun altinda alip, bir paket misali hizlica yolunuzda ilerliyeyip karsiya geciyorsunuz.
Ne anladim ben bu sevisten demezler mi insana?

Düsünenize,caddede karsi karsiya geciyorsunuz ve bir anda bir otomöble beliriyor ve hizli kosmaniz gerekirken,o minik bacaklari ile hiziniza yetisemiyor.Sizde onu kolununzun altinda alip, bir paket misali hizlica yolunuzda ilerliyeyip karsiya geciyorsunuz.
Ne anladim ben bu sevisten demezler mi insana?
Ay tamam sus hayale bak. :D Peh.

Elbette önemlidir. Yanımda benden kısa bir erkek hayal edemiyorum. Beni nasıl koruyup kollayacak dermişim :p işin şakası da gerçekten önemli bence ya boy kilo bunlar benim yanımda benden zayıf erkek de hayal edemem mesela :)

sevmeye engel değil mesefeler.

Geri