Bir iki selam verince manito rollerine giren insanlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kızlar gelin
karmanın çapkınlıklarını anlatın

Şununla bununla manito oldum diyen kişiyi sordum, hepsi yok öyle bir şey, engeli bastım diyor ahaha.

Kendi hemcinslerim sağ olsun,bu durumu çok yaparlar.Ancak karşı cinsten de yapanları görmedim değil.

Bizim buralarda durum biraz farklı. Selam verirsem başkaları aramızda bir şeyler var diye düşünüyor. Çok yakınım olmayanlara bu nedenle selam veremiyorum. Başı belâya girmesine sebep olmak istemem.

Ustteki uye de yorumlamayin fazla
Alinti yapmayin
Asansorde hele hiç kalmayin
Ha bir de sakın ola kalpli emoji atmayin.
Duygularimizla oynamayin ama lutfen yaa ,s

Umut vermedim diyen kizin bakislari storileri geldi aklima filan

Yaşadık kardeşim, en kralını yaşadık..

Selâmsız sabahsız yürürüm. Fütursuzca. Şahit olanlar kâh yerer, kâh imrenirler.

Tırmanır da tırmanırım, duygularımın doruğunu yaşıyormuş, boyum posum devrilesice kabımdan, kalıbımdan taşıyormuş gibi. Ta ki, artık aşağı inmenin namümkün olduğuna kanaat edene dek.

Derken, düşerim, ama hiç bozuntuya vermeden. Görenler, "yine dört ayağının üstüne düştü" derler, gayet de inanmışlıkla. Polyannacılık kavramı demodeleşir ve artık pisicilik denmeye başlanır ayni yahut benzeri fark etmeksizin böylesi durumlara münhasıran.

Kedi, modundaysa şayet, takvimi şaşırtıp Mart sandırır. Onu forum dahilindeki başlıklarda alelade gezinirken sevişirken de görebilirsiniz dalaşırken de. Sırnaşıktır, bir o denli de iplemez.

Endişeye mahal yok! Evcildir. Kuyruğu dik, aşıları tam.

• Beğen
Tepkiler: ne
Tamam tamam sensin.. herkes sana aşık :)

Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz
Yok selam verdim manita moduna geçti yok üstteki üye oyunlarında kıstır vs Ergen misiniz siz ya üfff

Geri