Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni cok uzerler law kfkfjParayı elimde tutamam. Ailemden birinin (Abla, abi ve kardeş) ihtiyaç olduğu anda sorgulamadan verebiliyorum. Kendi arabamı bile benden çok abim kullanıyor![]()
hahaha bu ben ama akıllandımmmm biraz kardeşime dedim benden çok sen kullandığın için arabayı sana satıyorum sattım...Parayı elimde tutamam. Ailemden birinin (Abla, abi ve kardeş) ihtiyaç olduğu anda sorgulamadan verebiliyorum. Kendi arabamı bile benden çok abim kullanıyor![]()
ahahahaha, hayır ve kardeş olunca inan gözüme gelmiyorSeni cok uzerler law kfkfj
Biz kardeş olunca ailece akıllanmıyoruz. Tüm kardeşler arasında öyleyiz, mesela kardeşim cerrahpaşadan istifa edip Almanyaya yerleşti, gelirken abi kendime playstation 5 almıştım sana da aldım dedi ama bazı aileler görüyorum bildiğin dipsiz kuyu gibi kardeşlerinden faydalanıyorlarhahaha bu ben ama akıllandımmmm biraz kardeşime dedim benden çok sen kullandığın için arabayı sana satıyorum sattım...(şimdi araba bulamıyorum ne alsam diye
)
ama yine para isteseler kıyamam yine veririmmm![]()