Bir huyunuzu değiştirme şansınız olsa neyi değiştirirdiniz?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Parayı elimde tutamam. Ailemden birinin (Abla, abi ve kardeş) ihtiyaç olduğu anda sorgulamadan verebiliyorum. Kendi arabamı bile benden çok abim kullanıyor :)

Parayı elimde tutamam. Ailemden birinin (Abla, abi ve kardeş) ihtiyaç olduğu anda sorgulamadan verebiliyorum. Kendi arabamı bile benden çok abim kullanıyor :)
hahaha bu ben ama akıllandımmmm biraz kardeşime dedim benden çok sen kullandığın için arabayı sana satıyorum sattım... :D(şimdi araba bulamıyorum ne alsam diye:D)
ama yine para isteseler kıyamam yine veririmmm:D

Seni cok uzerler law kfkfj
ahahahaha, hayır ve kardeş olunca inan gözüme gelmiyor :D Hatta geçen en büyük abim yine para muhabbeti olduğunda napıyorsun olum bu parayı dedi, benim cevabım; oğluna düğünü nasıl yaptın, araba alırken kredini nasıl ödedin, oraya buraya taziye düğüne giderken uçak biletini nasıl kestin deyince iyi tamam tamam dedi :D

hahaha bu ben ama akıllandımmmm biraz kardeşime dedim benden çok sen kullandığın için arabayı sana satıyorum sattım... :D(şimdi araba bulamıyorum ne alsam diye:D)
ama yine para isteseler kıyamam yine veririmmm:D
Biz kardeş olunca ailece akıllanmıyoruz. Tüm kardeşler arasında öyleyiz, mesela kardeşim cerrahpaşadan istifa edip Almanyaya yerleşti, gelirken abi kendime playstation 5 almıştım sana da aldım dedi ama bazı aileler görüyorum bildiğin dipsiz kuyu gibi kardeşlerinden faydalanıyorlar :D

Zaman zaman kaygılı bir halim oluyor, bazı olaylarla daha çok tetikleniyorum. Ama şöyle bir durum var, uzun sürmüyor bu durum. Anksiyeteye dönüşmediği müddetçe şimdilik idare ediyoruz.

Merhametim olurdu sanırım.
Sıkıntisini yasadigim cok anlar oldu ama degismiyor .

mükemmel biriyim ve bu zaman zaman minik kalbimi yoruyor. keşke bi tık standart biri olsaydım beni gören gözleri de ışıltımla kör etmek zorunda kalmazdım

Allah’ım beni benden al artık. Karizmayı taşıyamıyorum, omuzlarım ağrıyor.

Kinci oluşum ama bazen de işime yarıyor

Alçakgönüllü olmayı istemezdim.

Geri