Bir Hayalden Ibaretmis Aslinda Her Sey..

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi

Bir Hayalden Ibaretmis Aslinda Her Sey..

mjugr.jpg

Bir hayalden ibaretmis aslinda her sey. Degisse de daima ismi, bitmezmis asla. Hep bir sonrasi varmis da öncekine dönülmezmis hiçbir zaman. Bir sevdam var içimde hayali, varligi ile yoklugu arasinda farki olmayan, biraz geçmisten biraz gelecekten kalma. Biraz bana ait olsa da aslinda bana yabanci. Gel desem gelmeyen, git desem duymayan bir sevgili. Yalniz olmadigima inandirsada aslinda beni, yalniz birakan bir sevgili. Bir türlü adini koyamadigim, ögrenemedigim. Hayalden öteye geçip geçemeyecegini bilmedigim.

Hayatimin anlami olsa da ta kendisi, aslinda hayatimi anlamsizlastiran bir sevgili içimdeki. Çatismalarimin, isyanlarimin, öfke nöbetlerimin, dinmeyen göz yaslarimin kaynagi. Nereye gidersem gideyim kurtulamadigim, aslinda kurtulmak istemedigim bagimliligim. Gözümden bile sakindigim, bakmaya kiyamadigim, bu yüzden de göremedigim bir sevgili. Belki yani basimda belki de çok uzaklarda, belki var belki de yok. Girince bir kez bu yola, bunun geri dönüsü de yok.

Senden tek bir dilegim var. Hayaliysem eger ben de, siradan biriysem gerçekte. Bitecekse bir süre sonra sana olan sevdam. Gelme, henüz var daha vakit. Bekle son nefesime kadar, öyle çik karsima. Bak gözlerimin içine, gülümse ve ben geldim de. Senle dolsun içim, bir saniyeligine yasayip askini, tüm yalnizligimi unutayim. Bir kez öpüp, kokun hala cigerlerimdeyken birak beni, ruhumu sonsuzluga ugurlayim.

Geri