Bir güzel kahve ısmarla kendine

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir güzel kahve ısmarla kendine
seni mutlu eden sesi duymak için "alo "de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan güneş varsa ısın hatta üşü hava soğuksa..
Yürü yürürken sağa sola bak öylesine değil görerek bak
Çiçek görürsen kokla Köpek görürsen okşa
çocuk görürsen yanağından makas al.
Sonra şöyle bir düşün kimler sana yol açtı
sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı
hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?
Can Yücel

Saygı değer arkadaşım forumun kıymetli modu.. heLen bu haksızlık diye sitem ederek sözlerime başlıyayım.. senelerdir yayın olsun diye bekle şurda aksilikler vs.. den olmasın bi anda vakti zamanında olmasını isteyipte olmayan unsur ola dursun : ) yeni fark ettim dün.. takip etmek çok isterim denk gelebilirsem keyifle yapasin yayınları.. sen bana ilk yapacağın mutakip yayında şarkı armağan et olmasamda bende sana Türkkahvesi tamam : ) selamlar arkadasim..

Saygı değer arkadaşım forumun kıymetli modu.. heLen bu haksızlık diye sitem ederek sözlerime başlıyayım.. senelerdir yayın olsun diye bekle şurda aksilikler vs.. den olmasın bi anda vakti zamanında olmasını isteyipte olmayan unsur ola dursun : ) yeni fark ettim dün.. takip etmek çok isterim denk gelebilirsem keyifle yapasin yayınları.. sen bana ilk yapacağın mutakip yayında şarkı armağan et olmasamda bende sana Türkkahvesi tamam : ) selamlar arkadasim..

Cansın Kaptan :)
siteminde haklisin ama söz sana burda oldugunda haber verirsen sana özel yayın yapicam.Gercekten radyo için çok bekledik ama artık radyoda var bende burdayım denk geleceğimiz çok zaman olacak inşALLAH. Kahve sözünü unutma sen arkadasim :cici:

Geri