Bir günlüğüne karşı cins olsanız ne yapmak isterdiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bu dedikodudan anlamıyor boşa masraf

ayakta 1şerdim .)) nasıl bir şey acaba çok merak ediyorm
İşte aradığım yorum.. maalesef kızlar bu zevki ve konforu hiç yaşayamayacak olmak çok kötü..
Çok lüks ya, fevkalâde, müthiş, harika ahaha.

İFFETİMDEN dolayı asla ve asla seks yapamazdım, başka zevkine varacağım bir şey yok karşı cinste. Ayol bir de ben herif beğenmem ki yapayım, öyle yoldan geçene her pişt diyene kanacak olsak erkek hâlimle evlerden çıkamazdım.

Şimdi ben kendi adıma konuşuyorum siz bi' susun, ben veremem. Bir kere aşırı üst düzey hijyen takıntım vardır, ellerden ayaklara dişlere kadar kıl tüy hiçbir şey sevmem, mesela kadından hemen soğurum bir uzun tırnak bile görsem, kadın olsam bakire Mastoriye Ana olurdum ıy erko kuşkolara ölüüüm.

Yok, ben bir günlüğüne kadın madın olamam, kimseyi sevemem.

İFFETİMDEN dolayı asla ve asla seks yapamazdım, başka zevkine varacağım bir şey yok karşı cinste. Ayol bir de ben herif beğenmem ki yapayım, öyle yoldan geçene her pişt diyene kanacak olsak erkek hâlimle evlerden çıkamazdım.

Şimdi ben kendi adıma konuşuyorum siz bi' susun, ben veremem. Bir kere aşırı üst düzey hijyen takıntım vardır, ellerden ayaklara dişlere kadar kıl tüy hiçbir şey sevmem, mesela kadından hemen soğurum bir uzun tırnak bile görsem, kadın olsam bakire Mastoriye Ana olurdum ıy erko kuşkolara ölüüüm.

Yok, ben bir günlüğüne kadın madın olamam, kimseyi sevemem.
İlk bana?

Bir gün çok ya. Hangi kadın o kadar saat katlanabilir

Geri