Bir günlüğüne cinsiyet değiştirseniz ne yapardınız ?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
E madem değiştik, ki güzel değişirdim, hakkını verirdim jkljşljkl

bir günün geçmesi için hemen uyurdum öğk
razor şaka mısın asdasasf aynı şeyi yazmışız ama senin yerinde olsam estetiğin vücut bulmuş halini tattığım için 1 günlükte olsa şükrederdim

Asıl salak olan kişinin açtığı konu üstünden konuya yorum yapacağına açan kişiye yapan embesiller bir bitmediniz mk..

O günü regl dönemine denk getirmek isterdim. Atıp tutuyorlar ya regl sancısı şöyle kötü, bu ağrı böyle büyük diye? Merak ediyorum nasıl bi ağrıymış.

Kızlar tuvaletine girerdim ahahaha
Kimsenin bana "kafamı yarmak istercesine bakmamasını" deneyimlerdim.

Kadınlar erkek olunca işin eğlencesi derdinde erkekler de başka erkekleri mutlu etme derdinde :)

O günü regl dönemine denk getirmek isterdim. Atıp tutuyorlar ya regl sancısı şöyle kötü, bu ağrı böyle büyük diye? Merak ediyorum nasıl bi ağrıymış.
umarim buyuk kan pihtilari da dusurursun. cok koyu renginde, jelatin kivaminda ve kaygan. o hissi hissetmeni istiyorum, "pluppp" diye duserken. madem regl olmayi merak ediyorsun :d

umarim buyuk kan pihtilari da dusurursun. cok koyu renginde, jelatin kivaminda ve kaygan. o hissi hissetmeni istiyorum, "pluppp" diye duserken. madem regl olmayi merak ediyorsun :d

Ben hemoroid hastasıyım. Sizin ayda bir kez gördüğünüz kanın toplamını bir tuvalet mesaimde harcıyorum. :D

İlk buluşmaya giden erkek kombin rahatlığı….
Bunu isterdim

Geri