''bir gül'ü savuralım'' bayramlarımız'da ziyaretlerimize..!

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
2013 KURBAN BAYRAMINIZ NASIL GEÇTİ.? KİMLERİ ZİYARET ETTİNİZ ? HİÇ TANIMADIĞINIZ İNSANLARIN KAPISINI ÇALDINIZ MI ?
öncelikle üstte sorduğum soruları düşünmek için ellerinizin arasına başınızı alın ve düşünün.
üstlendiğim görevim gereği hiç tanımadığım insanların kapısını çaldım. biz (X) projesinden geliyoruz.. bayramınız kutlu olsun sözü ile başladığımız giriş sohbetimize ailelerin çok memnun olduklarını hatta bayramın 3.günü olmasına rağmen kimse kapılarını çalmamış eş dost tanıdık diye tabir ettiğimiz yakınları da aramak gelmek yerine sadece bir telefon mesajı ile bayram kutlamışlar. yaşadığımız semtte illaki gariban insanlar vardır. bir selam bir tebessüm hatta bayramı bahane ederek kapılarının çalınması. hiç tanımadığımız insanların gönlünü kazanmış oluyoruz hemde bolca dua almış oluyoruz.. bu bayram ziyaretlerimizi özellikle büyüklerimize ve engelli bireylere yaparsak dahada verimli geçiyor verim maneviyat için çok önemli..
kısaca bir anımdan bahsedeceğim sizlere. (bir proje de başkanlık yapıyorum.) bayram öncesi daha öncede tesbitte bulunduğumuz 16 aile hepsi engelli birey ailelerinden oluşuyor.. çat kapı misali kapıları çaldık kendimizi tanıttık . bayramınız kutlu olsun sözü ile başladığımız giriş sohbetimizde hem şaşkın hemde samimiyetle kapıların sonuna kadar açıldığını ve sanki beklenen misafir bizmişiz gibi hoş eda ile geçti. proğramı tamamladık. ekipçe dağıldık. proğramın face book sayfasına o günki faaliyetlerimizin resimlerini albüm yaptıktan sonra çok güzel tepkiler aldık. evine gittiğimiz bir aile bu yorumu yazmış okuduğumda içim ürperdi gözlerim doldu bu sadece yazılı bir yorum (( RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BANA BU ANI BU BAYRAMI SEVİNMEME SEBEB OLAN ÖMRÜMÜN SON ANINA KADAR UNUTAMIYACAGIM ÖLSEMDE BEN RAZIYIM SENDE RAZI OL O KULUNDAN VE KULLARINDAN 17 10 2013 PERŞEMBE NASIL UNUTURUM HAKINI HAKKINIZI NASIL ÖDERİM SÖYLENECEK OKADAR SÖZ VARKİ DİLE GETİREMEDİGİM İYİKİ VARSINIZ SİZİN YOLUNUZA KURBAN OLURUM MEVLAM SİZİN GİBİLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SİZLERİ VE BİZLERİ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN RABBİM BİZLERİ AFFET RABBBİM KULUM SENDEN RAZIYIM DESİN RAZI OLDUGU KULLARININ ARASINA BİZLERİDE AL YARABBİM ARKADAŞLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN YOLUNDA EMEK VEREN TÜM BİLDİK VE BİLMEDİKLERİMİ SEN ONLARI KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN ONLARI EN GÜZEL YERE EMANET EDİYORUM RABBİME ALLAH A EMANET EDİYORUM ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLERİM BAŞARILAR DİLİYORUM NE MUTLU BÖYLE ANNE BABA LARA Kİ BÖYLE EVLAT LAR YETİŞTİRDİKLERİ İÇİN ELLERİNDEN ÖPERİM SAYGILAR SUNUYORUM İYİ BAYRAMLAR ÜMMETİ MUHAMMEDİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN AMİN İNŞALLAH)) ziyaretimizden memnun olan ailelerin teşekkür telefonları ise başka güzeldi. bu proğramı hazırlarken çok yorulduk organizeyi hazırlarken ne gerek var diyenlerin çok boş düşündiklerini anladık. şimdi manevi huzur ile daha geniş kapsamlı proje proğramlarını hazırlamak için daha detaylı çalışmalar için kollarımızı sıvadık. herzamaki sloganım ( '' HAYAT ENGEL TANIMAZ ; YAŞAM BİR TUTKUDUR VAZ GEÇİLMEZ..!) SAĞLIKLI GÜNLER DE ESEN KALIN.. :lutfen:

Geri