Bir Göz Fotoğrafı Seçin, Kişilik Analizinizi Hemen Okuyun

Konu sahibi son olarak 3994 gün önce görüldü
Fotoğrafa bakın, size hitap eden göz fotoğrafını seçin. Seçtiğiniz gözle ilgili açıklamaları sitesinde bulacaksınız. Kendiniz hakkında belki de daha önce farkına varmadıklarınızı hemen şimdi öğrenin! Sonuçlar için lütfen aşağıdaki linke tıklayın:

www.yeniboyutlar.com

hangi_goz_kisilik_testi.jpg

5 .
sonuçlarıda yazsaydınız yahu.

9. goz
Insanlari bir siir gibi okuyabiliyor ve size yalan soylendiginde hemen anlayabiliyorsunuz .p

5 .
sonuçlarıda yazsaydınız yahu.

5 numaralı gözü seçtiyseniz:
Gizemli olansınız! Kendinizi henüz bulmadınız belki de, ve bu çevrenizdeki insanlara çok esrarengiz geliyor. Lafları gevelemiyorsunuz, aksiyon insanısınız. Söyleyeceğiniz şeyden emin olmadıkça konuşmayı tercih etmiyorsunuz.

Ben de ilk 5'e gittim.

Siz çılgın olansınız! Sıradışı ilgi alanlarınız ve inançlarınız var. Büyük olasılıkla farklı bir çocuktunuz. Bu sözler tuhaf gelebilir ama bu sizin zenginliğiniz. Gelenekler size göre değil çünkü siz ayak uyduranlardan değilsiniz.

9 numaralı gözü seçtiyseniz:
Sezgileri güçlü olansınız! İnsanları, kültürleri ve tüm dünyayı rahatlıkla anlıyorsunuz. İnsanları bir şiir gibi okuyabiliyor ve size yalan söylendiğinde bunu anlayabiliyorsunuz. Davranışlarınızın hepsi ölçülü ve kolay kolay manipule olmuyorsunuz. Her ne kadar bu rolü çok tavsiye etmesek de, kukla ustası rolünü çok iyi oynayabilirsiniz!

6 dedim ben de. Copy paste de yaptırmıyor site. İyi reklam valla.

Geri