Bir gecede soğuyabilen burçlar onlarmış! Ansızın her şeyi bırakabilirler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir gecede soğuyabilen burçlar onlarmış Ansızın her şeyi bırakabilirler

Bazı insanlar vardır; duygularını uzun uzun tartar, bir şeylerden vazgeçmeleri zaman alır. Ama bazıları da vardır ki, bir gecede karar verir, hiçbir açıklama yapmadan giderler. Soğuma süreçleri sessiz ve hızlıdır. Ne olduğunu anlayamazsın, çünkü sen hâlâ eski duygularla hareket ederken onlar çoktan kopmuştur bile.​

İşte bu burçlar, bağlarını ansızın kesebilme cesaretiyle öne çıkar. Duygusal bağlar, emek, alışkanlıklar onlar için önemlidir ama bir kırılma anı geldiğinde... Geriye dönüp bakmadan yürüyüp giderler. Ve işin en garip tarafı: Bunu içten içe çoktan planlamışlardır.

♒ KOVA – ZİHNİNDE BİTİRDİYSE, GERİSİ FORMALİTE​

Kova burcu duygularını içinde yaşar ve bunu çoğu zaman karşı tarafa hissettirmez. Soğuma süreci başladığında da bunu açıkça belli etmez, aksine normal davranır. Ama zihninde o ilişki ya da durum çoktan sona ermiştir.
Bir gün aniden “Artık devam etmek istemiyorum” der. Önceden ipuçlarını versen bile anlayamazsın, çünkü Kova planlarını sessiz yapar, vedasını ise net.

♐ YAY – KAÇMAK KOLAY, BAĞLANMAK ZOR​

Yay burcu özgürlüğüne çok düşkündür. Bir ortamda baskı, sıkıcılık ya da huzursuzluk hissetmeye başladığında içten içe geri çekilmeye başlar.
Bir gece kafasında "Ben burada durmamalıyım" dediğinde, o kararı verir. Ertesi gün gülerek gitse de içinde çoktan uzaklaşmıştır. Gittiği yeri sorgulamazsın bile, çünkü ulaşılmaz olur.

♊ İKİZLER – DUYGULARINA YABANCILAŞMASI BİR AN MESELESİ​

İkizler burcu çok hızlı değişen bir yapıya sahiptir. Birine ya da bir şeye karşı çok ilgili görünürken bir anda tamamen kayıtsız hale gelebilir. Bunun nedeni genellikle duygusal sıkılganlık ya da zihinsel uyumsuzluk.

Soğuduğunda, hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşabilir. Ve geri dönmez. Çünkü o eski duygular artık yoktur.

♏ AKREP – BİR GÜVENSİZLİK YETER, HEPSİ BİTER​

Akrep dışarıdan tutkulu ve sadık görünse de, güven konusunda ciddi sınırları vardır. Eğer bir kere kırılırsa, içindeki sevgi yerini buz gibi bir soğukluğa bırakır. Üstelik bunu içten içe planlar; bekler, gözlemler, değerlendirir... Sonra bir gün kalkar ve gider. Sessizliği, gidişinden daha çok can yakar.

Bu burçlar bir anda vazgeçiyor gibi görünseler de, aslında kopuş süreci içten içe gelişmiştir. Sessiz kalmaları, kararsız olduklarından değil; duygusal bir fırtınayı içeride yaşayıp çoktan karar vermiş olmalarındandır. Onların duygusal soğuması ani görünse de... her zaman bir nedeni vardır.​

neden gece
sıcaklar bazen bunaltıyor olabilir

Bir Düşler Sokağı Sakinleri şarkısı gibi, Vedalar Doğru Değil düsturunu takınmış bir kova olarak, bu kategoride yer almak biraz üzdü.
Kova burcusun ve "oha ya muhteşemsin" diye , her sabah biriyle uyanıyorsun ve hiç ardına bakmıyorsun sanıyorlar.

Yanalakası var nalakası var.

Bir dakikada soguyan koçu yazmamalari ne acı)

Yok oyle bi sey ,aglayarak gidin yatin simdi .
Sonra sogursunuz

Eskiden çok zordu meğer çok kolaymış…..
Listede yer alamayan Terazi olarak sevdim bu durumu,

Ben de soguyorum ama ufacik isik gorsem eski halime donuyorum. Cok sacma

Geri