Bir Forumsal Clip Hikayesi ( Aşırı Yetenek İçerir )

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Lütfen Önce Klibi İzleyelim :)

[YOUTUBE]CfihYWRWRTQ[/YOUTUBE]

Onurcan Birmingham'ın arka sokaklarında 3.sınıf bir barda çalıp söyleyen 20.sınıf bir şarkıcıdır .. Oralarda lakabı " Little Onurcan " ya da " Children Suffering Onur" dur ..

Bir gün Onur'un şarkı söylediği bara Sky XasthuR ve metalblood gelirler .. Bu üç kanka o akşam felekten bir gece çalmak niyetindelerdir .. Sky normalde diğer ikisini pek sevememekle birlikte züğürdün önde gideni olduğu için onlarla gezmek zorundadır .. Metalblood ve Xasthur ise bildiğimiz saptırlar ve her zaman Sky'ın onlara hatun ayarlayacaklarını sandıkları için onun peşinden ayrılmazlar ..

Bu arada aynı bara Nixie'de gelmiştir .. Nixie o semtin en zilli hatun kişisidir .. Parmağında oynatmadığı erkek kalmamıştır ..

O akşam Nixie'nin yanında ex aşkı climax ve sadık yancıları feveran'da vardır ..

Salon hınca hınç doludur .. Ne kadar manyak varsa kopup gelmiştir .. Bu manyaklardan biri de namı diğer " Gıcırtıya Oynar " Piremses'dir ..

Ancak asıl tabiat ibretliği manyağımız Oggy'den başkası değildir .. Bir insan dans ederken ancak bu kadar rezil, bu kadar itici, bu denli sopalık olabilir .. Gıcık oluyorum ya bu nasıl dans bu nası tip ..

Ya Moses'e ne demeli .. Koca adam boyundan posundan utan, şu şekle şemale bak .. Girdiği tipe bak ..

Neyse efenim millet manyak gibi dans ede dursun, bizim zilli Nixie çoktan Sky'ı gözüne kestirmiş ve cilveleşmeye başlamıştır .. Sky'da hemen yanaşmıştır icabında ..

Durumdan kıllanan Climax ve Feveran anında Nixie'nin yanında bitmişler ve Sky'a " ayağına sıkarız " bakışları atmışlardır .. ( ALLAH'ını seversen Feveranın tipine bakın )

Bu arada ağzını burnunu kırdığımın Oggy'si hala manyak gibi dans etmeye devam ediyordur .. Ya ben bunu döverim çok gıcık çok ..

Salonda ki müziğin ritmine kendini kaptıran Cli ve Feveranın mallıklarını fırsat bilen Nixie ve Sky anında sote bir yere çekilirler .. Onurcan'ın mikrofondan " yapmayın etmeyin günahtır ayıptır " diye seslenmelerini umursamazlar bile .. Fakat Cli ve Feveran bunları başabaş yakalayınca tutuşurlar ..

Tam o sırada Xasthur ve Metalblood Sky'a yardıma gelirler .. Kafasız herifler akılları sıra Nixie'nin gözüne girecekler .. Sanıyorlar ki bunları kurtarırsak Nixie bacı bize kız arkadaşlarını tanıştırır ayarlar :)

Tüm bunlar yaşanırken Oggy hala çılgıncasına dans etmektedir .. Yok ben bu çocuğa taktım .. Feci döverim lan bunu .. Bu nası bi gıcık tip ALLAH'ım ..

Bizim abazalar yukarıda bir kız için kavga ede dursunlar, Nixie ve Sky çoktan topuklarlar ve hatta kaçarlarken " salaklar yesin birbirlerini ehe ehe " diye gülerler ..

Fakat İlahi Adalet tecelli buyurur ve bu iki hırbo bir minübüsün altında kalıverirler ..
Görgü tanıklarının ifadesine göre ölmeden önce birbirlerini suçladıkları ve " hay senin koşmanı .. " diye ağırl küfürler ettikleri söylenir .. Gebersinler emi :)

Senaryo / Yapım : Hödük Production

banane ben en güzel kız olucam, oynamıyorum ya kjdhsf
yada neyse Oggy çok yaguşukluymuş biz onla mutlu oluruz

Niye yalan söyleyim kendimi hatun kişisiyle bakışan herif olarak oturtmustum senaryoya [emoji14]

Neyse Sky'ın yanında ancak yancı olmak düşer bize zaten :D guzel senaryo. Izlerken de okurken de bol bol güldürdü. Tisikkirlir ifinfim [emoji14]

feveran tipi benzemiş. ama bende niye laz burnu var onu anlamadım :) hem siz kimsiniz mekandan kız kaldırıyonuz lan Sky :D

bunun HANGOVER versiyonunuda bekleriz aga :D eline sağlık

olm hafif gavat bi rol olmamış mı benimkisi :)))

Est.. baboli aksine tüm elemanlar içinde en karizma rolü verdim sana .. Boynunda dövmen bile var olm daha ne istiyon .. ALLAH bilir Feveranın neresinde var dövmesi boşver sen yine iyisin :)

Geri