Sözlük Bir foruma üye olup unutmak

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Bir ara sıkıntıdan forumlara üye olup sonrasında ben ne zaman üye oldum buraya diyen insandır.

Bir ara hint film ve dizilerini seyretmek için bir foruma üye olmuştum ama asla hatırlayamıyorum orayı:d -kapanmıştır muhtemelen- kore dizileri ile ilgili bilgi edinmek ve seyretmek için dönemin fırtınası yeppudaa’ya üye olmuştum ama nasıl olduysa yoğunluktan bir dönem girmeyi unutmuşum ve bir bakarım ki site kapanmış. Ona üzülmüştüm, müthiş bir arşivdi. Şu anda üye olup pasif olduğum iki forum var. Biri forumculuk nedir öğrendiğim yerdir (arada nostalji olsun diye bakarım ama orası durgun deniz; yazdığını okuyacak kimse yok:d severdim orayı), diğeri de burada banlandığımızda güya X’i protesto edip üye olduğumuz yerdi jfjf ahaha 5 gün filan mı sürmüştü… başkaca yohtir

Ajshdhdhsjs bu ben, burayı yıllarca unutmuşum.

Aa @Gamer sizin forum vardı, orası da çok tatlıydı. Kısa bir maceraydı ama olsun:d

Aa @Gamer sizin forum vardı, orası da çok tatlıydı. Kısa bir maceraydı ama olsun:d
ilki 2011'deydi, 2017 ye kadar devam etti sonra ben bir gün gittim :D kapanmıştı zamanla, vatan sağolsun
sonra evet bir kaç tane daha oldu ama hiçbiri ilk göz ağrısı değildi tabi
lariene cevap larien gibi uzun yazılır, miniğin gözlerinden öperim, sevgiler

Evet beatin yeri vardı unuttum gitti

Admineydim orada.
Isleri bana yikiodu @Gamer.
Sonra dedim, maaş bile vermiyosun, işi birakiyorum.
Gamerin ipiyle kuyuya inende kabahat.

hiç hatırlamıyorum, mastor hepimize hoş geldin konusu açıyordu jdjd Güzel bir zaman dilimiydi:d
kdjdkd evet ya deli. Bize özel üyelik gibi bir şey de verdiler diye hatırlıyorum, gamer kızınca bi ara geri almıştı djdkgj. baya eğlenmiştik
Hatırladım sitenin adını xd

Çok var benim öyle forumun kuruluş üyelerinden oluyorum sonra kaybolup büyüyünce site eski üyeliği hatırlamayıp yenıden üye oluyorum :D

Adını, yüzünü unuttuğum fülörtüklerim kadar... Çoook. Gerçi hatırladım. Forumgercek vardı, dostyakasi. Bu kadar evet fülörtükler daha fazlaymis, ebet doru.

Geri