Bir flörtözde aranan özellikler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Flört nedir yahu? Lise yıllarında kaldı gitti...
İnsan ne istediğini bilmeli ve tek o kişiye odaklanmalıdır. Tanımak istiyorsan aynı ortamı paylaşır ve gözlemlersin, sonra da ilişkiye başlar ya da başlamazsın. Önüne gelene mavi boncuk dağıtanla yola mı çıkılır?

Flört nedir yahu? Lise yıllarında kaldı gitti...
İnsan ne istediğini bilmeli ve tek o kişiye odaklanmalıdır. Tanımak istiyorsan aynı ortamı paylaşır ve gözlemlersin, sonra da ilişkiye başlar ya da başlamazsın. Önüne gelene mavi boncuk dağıtanla yola mı çıkılır?
Çıkılır

Kaş çok önemli biliyon mu?
Boş konu mu bu?
Ona göre vaziyet alalim.
Kaş çok önemli bebiko:) boş konu olur mu hiç ya. Cebimde pergel ile geziyorum canım, kavis ayarını iyi verememiş bir hatunla flört etmem.
Selam ederim.

Flört eden demek değil ki flörtöz.
Flörtöz, flörtü olmayan birine öyleymiş ama yok haşa ne alakası var tadında yanlayan yavşayandır.

Misal
-hocam bişe sorabilir miyim?
-Sor bebeğim. (Bebeğime tepki verecek tip olduğunu hissederseniz meleğim diyebilirsiniz. )

Misal
Montun çok güzel
Ha, teşekkürler yeni değil aslında.
Sana çok yakışmış.
Hihii sağol.
Hava soğuk üşüme (sol el omuza konur sağ el ile mont fermuarı bir cm yukarı çekilir. Negatifi vermez ise eli geri çekerken usta bir manevra ile hafifçe saçları arkaya al.)

Bunları öğren öğren.
Odun olma

Flört eden demek değil ki flörtöz.
Flörtöz, flörtü olmayan birine öyleymiş ama yok haşa ne alakası var tadında yanlayan yavşayandır.

Misal
-hocam bişe sorabilir miyim?
-Sor bebeğim. (Bebeğime tepki verecek tip olduğunu hissederseniz meleğim diyebilirsiniz. )

Misal
Montun çok güzel
Ha, teşekkürler yeni değil aslında.
Sana çok yakışmış.
Hihii sağol.
Hava soğuk üşüme (sol el omuza konur sağ el ile mont fermuarı bir cm yukarı çekilir. Negatifi vermez ise eli geri çekerken usta bir manevra ile hafifçe saçları arkaya al.)

Bunları öğren öğren.
Odun olma

Senden iyi bir kitap çıkar bu konuda ve çok satanlarda da yerini alırsın.
Kelimenin tam anlamı ile rezalet bir erkek modeli bu, kusura bakma.:)

İkizler ve terazi burcu olmaması.

Tam flört yapilacak burclar.
Süreyya hanımcığım bu burç işlerini bir kenara bıraksak diyorum, hani şu saatin kaç ve ne yapıyorsun gibi boş konularda dolanmak yerine bana sevdiğin şeyleri anlatsan.
Zevklerin, hobilerin falan. Boş boş zaman geçiriyoruz forumda :)
Mesela hangi balığı yemeyi seversin..

Süreyya hanımcığım bu burç işlerini bir kenara bıraksak diyorum, hani şu saatin kaç ve ne yapıyorsun gibi boş konularda dolanmak yerine bana sevdiğin şeyleri anlatsan.
Zevklerin, hobilerin falan. Boş boş zaman geçiriyoruz forumda :)
Mesela hangi balığı yemeyi seversin..
Ya benim bos konusasim var.
Bom bos.
Cünki neden?
Dolu konusunca anlamiyorlar burada.
Üstelik ben dolu konusunca karsimdaki depresyona giriyor.
Balik sevmem.

Ya benim bos konusasim var.
Bom bos.
Cünki neden?
Dolu konusunca anlamiyorlar burada.
Üstelik ben dolu konusunca karsimdaki depresyona giriyor.
Balik sevmem.
Dolapta dolma var yer misin? Üstelik anlık bölümüne yanında yaptığım harika menüyü görmen lazım.
Şeker pancarı kaynattım az önce, daha önce yedin mi? Çok leziz olmuş ya :) mesela bir flörtöz seni nereye götürmeli ilk buluşma sırasında. Aha yeni bir konu başlığı :) açalım hemencecik.

Süreyya hanımcığım sen zaten ciddili konuşma, bu hallerin çok güzel. Seninle eğlenceli konular altında buluşmayı seviyorum.
Senin yükselenin ne söyle bakalım bana.

Dolapta dolma var yer misin? Üstelik anlık bölümüne yanında yaptığım harika menüyü görmen lazım.
Şeker pancarı kaynattım az önce, daha önce yedin mi? Çok leziz olmuş ya :) mesela bir flörtöz seni nereye götürmeli ilk buluşma sırasında. Aha yeni bir konu başlığı :) açalım hemencecik.

Süreyya hanımcığım sen zaten ciddili konuşma, bu hallerin çok güzel. Seninle eğlenceli konular altında buluşmayı seviyorum.
Senin yükselenin ne söyle bakalım bana.
Ac konuyu bence de.ddd
Sana afiyet olsun.

Tsk ederim Run.
Benim yüskelenim başak.
Balik yükseleni basak cok kötü.
Halat cekisme gibi.

Ne aradığını bilmiyorum bu aralar. Kim denk gelirse artık :D

hava dışarda flörtözleşmeye uygun değil

Düşündüm de burun güzel olmalı ya, burun ile ilgili çok değişik anılarım var.. ve bir kez daha kemençe burunlu biriyle flört etmek istemem.
Benim kulaklarım kepçe, aynı şekilde kepçe kulakları olan kadınları severim, ama uçları içe kıvrımlı olmasın ahah.

Geri