Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı olur mu ?

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı olur mu ?

önce bir fincan kahve ısmarla bakayım kırk yıl hatrın kalıyormu deniyelim görelim :)

Ne demiş şair "gözlerinin kahvesinden koy ömrüme 40 yılın hatırına sen kalayim"...
Fazla söze ne hacet

Bir bardak çayın olabilirde. Kahveyi şeedemedim şimdi.

yapilan iyilik unutulmaz karsilik olarak hep iyilik yapmak istersin bu bir kahve olsa bile

Olur. Ben hep olduğuna inanmışımdır. Bu yüzden hiç kimseye tanıştığımız güne lanet olsun demedim. Iki kelamın hatrı vardır, kahvenin ayranın daha çok :dyg:

Ne demiş şair "gözlerinin kahvesinden koy ömrüme 40 yılın hatırına sen kalayim"...
Fazla söze ne hacet

ne demiş şair

'Kahvenden 1 yudum bile almamışsın, korktun mu beni 40 yıl sevmekten. . ' demiş.

ah bu edebiyat çok güzelsin beya (:

Öyle derler...Arkadaşlarımla sık sık kahve içiyorum.Ömrümden 40 yıl geçsin inşallah o zaman cevaplayacağım bu soruyu (:

Eskilerde belki varmıs suan 40 yılı bırak 40 gün bile hatrı yok (:

Kahveninde hatrını şeaptın hala neyin derdindesin dediğim bir sürü insan varken yok yani olmaz.

şimdi iki esprik arasında kaldım. biri mhpnin kırkıncı yılı kutlu olsun, diğeri hunharca gülen adamın kırkıncıyım diyi espriki. hangisini yazacağımı bilemedim. kafam karışık. BİL İSTEDİM CNM

Türk kahvesini çok severim, eskiden olmadığı için 40 yıl hatırı varmış ama şu an 1 gün bile hatırı yok maalesef. :hi:

Geri