Hakan
Gümüş Üye
abi dublajda birebir çevrildiğini nerden biliyorsun![]()
Günaydın griciğim, ben bire bir çevrilmiyor derken dublajdan bahsettim zaten. :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi dublajda birebir çevrildiğini nerden biliyorsun![]()
Günaydın griciğim, ben bire bir çevrilmiyor derken dublajdan bahsettim zaten. :cici:
Yazıyı nasıl okuyorsun kim yazıyı okuyayım derken filmi kaçırır insanBen asla dublaj sevmiyorum, alt yazılı olacak. Filmin duygusu kayboluyor.
Gandalf ile laz ziya ı aynı karede canlandırdın ya gözümde ne diyim haykırdım kjkhkhjhkbmvkcFilmi dublaj ile seyretmek aktöre/aktriste ve yönetmene büyük saygısızlık.
Fakat parantez olarak bazı filmleri ( dublajsız halini izlemiş olmak kaydı ile) dublajla da izlemek ayrı bir keyif. Türkiye dublaj konusunda son derece başarılı. Bkz : Deadpool, Lord of The Rings, Harry Potter vs
Lakin Laz Ziya abimiz ne kadar muazzam Gandalf seslendirmişse dahi , Ian McKellen in verdiği duyguyu, yarattığı intibayı, yönetmenin arzuladığı konteksi veremez.
Başka bir tat olarak ancak.
harika dublaj sanatçılarımız olduğundan bazı filmler dublaj izlenmeli.
Sen söyleyince baktım. Umut Tabakmış. Valoda da Breachi seslendiriyormuş.Lucifer ı seslendiren kim onu çok merak ediyorum
Valodaki bir karakteri de kesin o seslendiriyor çünkü