Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
" Sana zaten bildiğin bir şeyi söylememe izin ver. Dünya aydınlıktan ve gök kuşağından ibaret değildir. Dünya gayet zorlu ve kötü niyetli bir yerdir; ne kadar sıkı olursan ol seni dizlerinin üzerine çöktürür ve izin verirsen öylece tutar. Hiç kimse hayat kadar sert vuramaz: Ne sen, ne ben, ne bir başkası... Ama mesele ne kadar sert vurduğun değildir. Mesele ne kadar sert darbe alabildiğin ve ilerlemeye devam edebildiğindir. Ne kadar yüklenip ne kadar ilerleyebilsin. Kazanmak budur... "
Rocky (1976)
" Bir delikanlının hatırladığı şeyler çok gariptir. Çünkü ben doğduğumu hatırlamıyorum, İlk noelimde ne aldığımı da hatırlamıyorum, sonra ilk kez ne zaman pikniğe çıktığımı da bilmiyorum. Ama, dünyadaki en tatlı sesi duyduğum anı çok iyi hem de çok iyi hatırlıyorum."