Bir "ermeni" nasıl susturulur.

Konu sahibi son olarak 4275 gün önce görüldü
izlemiştim bunu teşekkürler paylaşım için
Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur :)

Genelleme yapmaktan zevk alan insanları anlayamıyorum.Irkçı zihniyet devam ettiği sürece ne savaş biter nede kaos.Bunun dedesi şöyleydi.Onun dedesi böyleydi diye diye bu hale geldi dünya.Türk'ün türkten başka dostu yoktur diyorsunuz.Türk olupda insanlıktan nasibini almayanlarda bir hayli fazla Ermenilerin dedelerini aratmayacak türden.İNSANLIK,İNSANLIK İNSANLIK sevgisi diyorum ben hep, Dünyadaki kaosa göz yumup,hatta bazıları sözle bile kınamayan insanların ırkıyla övünmesi kadar aptal birşey olamaz heralde.Irk değil icraat önemli ;) Tabii ki ben Ermenilerin Rumların geçmişte yaptığı ve yapmayada devam ettiği insanlık dışı davranışları desteklemiyorum, kınıyorum.Ama bunun çözümü Ne mutlu Türk'üm diyene yada Türk'ün türkten başka dostu yoktur değil.

hah her zaman olduğu yine Türk'üm diyince faşist olduk ırkçı olduk
eğer Türk'üm dersem faşist oluyorsam evet ben faşistim ırkçıyım
var mı itirazı olan?

hah her zaman olduğu yine Türk'üm diyince faşist olduk ırkçı olduk
eğer Türk'üm dersem faşist oluyorsam evet ben faşistim ırkçıyım
var mı itirazı olan?

Irkçıyım ırkçısın ırkçıyız :icon_yuhuu:

Madem Türksün Göster ürksün.
Daha ne demeliyim ki bilemedim

ama hepimiz ermeniyiz diye dolaşırsanız sorun yok
yıllarca dolaşın el üstünde tutulursunuz
o hepimiz ermeniyiz diye dolaşanlar ŞEHİTLER İÇİN 1 GÜN YÜRÜDÜ MÜ!!?
bu ülkede hepimiz ermeniyiz diyebilirsiniz ama
kendi ülkenizde Türk'üm deyince mi suç faşistlik!?

ama hepimiz ermeniyiz diye dolaşırsanız sorun yok
yıllarca dolaşın el üstünde tutulursunuz
o hepimiz ermeniyiz diye dolaşanlar ŞEHİTLER İÇİN 1 GÜN YÜRÜDÜ MÜ!!?
bu ülkede hepimiz ermeniyiz diyebilirsiniz ama
kendi ülkenizde Türk'üm deyince mi suç faşistlik!?

Lafımı lehinize çevirmeyin.Ben bir ermenide ne mutlu ermeniyim diyene dese yadırgarım.Ben bir ermeni için sokaklarda dolaşılmasını bir şehit için dolaşılmamasını doğru buldumda demedim.Kendi vatanını sevmek sahip çıkmak ırkçılık değil tabii ki.Kendi ırkını insan yerine koyup başka ırklara hor gözle bakmayı kınadım ben.Bu hem bizim için hem bütün dünya için geçerli.İsrail'in Filistini katleytmeside dini ırkçılık yüzünden.Onlarda ne mutlu yahudi olana diyor.Yahudi olmayanları köleleri olarak görüyorlar.Bugün 16-17 yaşında tertemiz beyinler yıkanıp dağa çıkıyorsa hor görüldükleri için.Türkün türkten başka dostu yoktur ve Ne mutlu türküm diyene Bu iki cümle faşizmi kutsamıyorsa ne anlama geldiklerini açıklamanızı rica ediyorum.Belki ben yanlış biliyorumdur olamaz mı ? ;)

açıklayayım;
bu ülkede azınlıklar vardır ama hepsinin nüfus cüzdanında "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı" yazar
Türk olmak bir başka azınlığı hor görmek değil.. Herkesin Tek çatı altında toplanmasını tek birlik olmasını sağlayacak bir kimliktir Osmanlı döneminde avrupalısı iskandınaıvı arabı acemi tek bir çatı altında "osmanlı"
kimliğiyle yaşadı... gelelim "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" sözüne lafı iyi öğrenin "Ne Mutlu Türk Doğana" değil Ne Mutlu Türküm Diyene'dir isterse gelip rus ta Türk olabilir
Türk olmak bir ırkın faşizmi değil herkesi tek çatı altında toplamaktır
ayrıca icraat istemişsiniz ırk değil icraat önemli demişsiniz
zamanında katliam yapmadan 4 kıta 7 denize hakim olmuş osmanlıdan bütün asyayı avrupayı dünyanın 4/3'nü fethetmiş cengiz handan daha büyük bir kanıt yoktur bu icraatlere sanırım

not: benim birsürü yabancı kökenli arkadaşlarım vardır ermeni arkadaşımda vardır ancak onlar bu vatanı sevmiş bu vatana hizmet etmiş kişilerdir

Gerçekten beni yanlış anlamışsınız siz.Ben şimdiki insanlardan bahsettim Cengiz han,Fatih sultan Mehmet sayılamayacak derecede insanlığa büyük hizmetler vermiştir ve atalarımı ben anarkende gurur duyuyorum,örnek alıyorum.Osmanlı devleti hiçbir zaman ne mutlu türküm diyene demedi.Deseydi imparatorluk olamazdı.Benim bahsettiğim devlet ideolojisini siz dediniz ''Osmanlı hoşgörüsü'' benim bahsettiğim bu.İnsanları din dil,ırk ayrımı yapmadan kucaklayabilmek.Alman yada çeçen olupta çok iyi insanlar var ve bu insanlar çok daha iyi görünmek için türk yada başka bir ırkın kimliğini taşımak zorunda değil.Mesele türk yada başka bir ırktan olmak değil.Tüm dünyada barışı hakim kılabilmek.

şu an tüm azınlıklar bu ülkede asker olabilir milletvekili olabilir hatta başbakan bile olabilir
bu ayrılıkçılık değildir
devlet herkese eşit davranmaktadır

Devletin öte halkın davranması daha önemli.

Bkz: Sivas katliamı ;)

onu bende tasvip etmiyorum tabii ancak
kimse hocalı katliamını bilmez pek ne hikmetse

Onuda hatırlıyorum ve onuda kınıyorum.Çünkü oda ırkçılığı misyon edinmiş bir katliam.Ben kendi ırkımı kötülemiyorum yanlış anlamayın.Sadece kendini türk olduğu için öven insanlar var.Daha geçen kürt işçiler barakalarında faşistlerin taşlı saldırısına uğradı.Neden yapıldı bu ? Kendi ırklarını en dürüst temiz ırk olarak gördükleri için.Hiçbir ırk temiz ve pak değildir bana göre.Çünkü ırk denilen terimi bir ''İnsan '' taşıyor.Bizim ırkımız sosyolojik olarak araştırılsa gerçektende dünyada en temiz ırk olarak çıkar belki.Nitekim Atalarımızın yaptığı hizmetlerden kıvanç duyuyorum.Keşke gene öyle olsa diyorum.Ama maalesef değil. . .

düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
herkes sizin gibi düşünse daha iyi olurdu ancak
polislere taş atanlar çocuklar vatana hainlik edenler yüzünden
halkın gözünde kötü olarak görülüyorlar
herkes bir değildir bunuda unutmamak lazım

Onlarda aynı temele dayalı işte.Cahil ailelerinin dolduruşlarına geliyorlar.Benim lafım herkese.

Bende teşekkür ederim tartışmak,firir alışverişinde bulunmak çok güzel :cici:

Geri