Bir erkek neden kas yapar ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
spor yapmak hem testosteron salınımı arttırır hem de vücudunda seratonin salgılanmasını sağlar ki bu da mutluluk hormonudur. Yani spor yapmak hayata karşı olan motivasyonunu arttırır
1716545776518.png

Bir tane erkek öğrencim kağıtları top haline getirip beyaz gömleğinin içinden kollarına yerleştirmiş. Neden oraya koydun onları dedim. Kızar kaslı erkek seviyor. Ben de kas yaptım kendime dedi…

Özellikle hacim kazanılması adına ,üzerinde kas anatomisi çalıştırmaya elverecek kadar kas kütle kazanılmasını doğru bulmuyorum,sağlıklı da değil; kalp krizi başta olmak üzere ortopedik bir çok rahatsızlığı tetikliyor.Fit olmak için kardiyo yaparsın,sıkılaşmak kas kütlesi kazanmak için ağırlık antremanı çalışırsın, sıkılaşır ve bunun meyvesi olarak da irite etmeyecek düzeyde dolgun estetik bir görünümün olur. Dehşet ağırlıkların altına girip,steroid kullanarak yol kat etmeye çalışanların akıl alır bir yanını göremiyorum. Çoğu erkek kız için başlar %90ı üç ay dayanır; ; çünkü bir kız için bu disiplinin hayata dahil edilemeyecek kadar ciddi bi iş olduğunu fark eder.Geri kalan %10luk kısım ve sporu kendisi için yapan kısım yaptıkları işin kendilerine iyi geldiğini, iyi hissettirdiğini keşfeder ve artık kendisi için devam eder.Antremanı için kız arkadaşı ile plan yapmayanları biliyorum. İlla kız için yapılıyor demek yanlış yani. Kadınların makyaj yapıp süslenmesini %100 erkekler için yapıyorlar demek gibi bir şey olur.
Vücut geliştirme erkekler için bir nimet,organik bir estetik yolu; kadınlar kütle kazanarak seksi olamaz fakat erkekler 50 yaşında kütle kazanarak (yağ değil tabii ki kastan bahsediyorum) 30 luk erkeklere taş çıkaracak kıvama gelebilir.İyi bir adonis,six pack,estetik bir sırt omuz hattı yaşın önemini önemli ölçüde kamufle de eder.Tabi sadece estetiksel kaygılarla bu işe bulaşılması da sağlıklı değil, bir örnek olarak yazdım...

Kas kütlesini arttırmanın erkek için bir çok faydası var hangi birini sayayım. Ama bence şu da yanlış; adam haftanın 5 günü spora gidiyor. Bütün vaktini ve enerjisini bunun için harcıyor. Sosyalleşmeye, kariyeri için bir şeyler yapmaya, kitap okumaya, hobilerine hiç vakit ayıramıyor. Bence haftada en fazla 3 gün spora gidilmeli.

Mentalime iyi gelir diyerek başladığım spor benim için bağımlılığa dönüştü. Aynada gördüğünüz kaslar, o hantallığın gitmesi, zinde ve mutlu uyanmak benim için harika bir şey. Daha önce de spor yapıyordum fakat ağırlık kaldırma işi başka bir mevzu imiş.

Kesinlikle mutluluk hormonu salgılıyor bu kesin, salona gitmediğim zaman kendimi mutsuz hissediyorum. Yediğim her şeye dışarda bile olsam dikkat ediyorum, hayatımda kendimi hiç bu kadar her anlamda harika hissetmemiştim. Vücudunuza aldığınız iltifatlardan bahsetmiyorum bile.

Zargana ve patates erkeklere tavsiyem: spor yapın tşk skdjjdjd

Özgüvensel sebeplerden ötürü. Düşüncenin temeli araştırılsa kokain kullanmak ile bir bağ bence bulunur

• Hımm
Tepkiler: ne
Nasıl bağladın. ?
Kilit kelime özgüven. İkili ilişkilerden örnek verirsek, vücudu düzgün bir erkek kadınlara daha özgüvenli davranır ki siz kadınlar bunu hissedersiniz. Kokain kullanımında da aynı şekilde. 50’lik Ahmet Amca Margot Robbie’yi tavlayacağını düşünür :) falan filan.

• Hımm
Tepkiler: ne
Kilit kelime özgüven. İkili ilişkilerden örnek verirsek, vücudu düzgün bir erkek kadınlara daha özgüvenli davranır ki siz kadınlar bunu hissedersiniz. Kokain kullanımında da aynı şekilde. 50’lik Ahmet Amca Margot Robbie’yi tavlayacağını düşünür :) falan filan.
Kafa güzel olursa herşey olur diyorsun hım .
Ben zeki ve özgüvenli erkeği bilirim hemen:d

• Hehe
Tepkiler: NF.
malumunuz bazen üşeniyordum
yakınıma spor salonu açmışlar

Dozunda olursa güzel. Aşırı kas yığını görünmek çok kötü.

Tamam kas olsun ama ele gelecek gibi de olsun yeaa sinek gibi erkek mi olur allasen

Geri