Bir Erkek Neden Aramaz

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arıyorda noluyor kavga edip kapatıyorum hiç aramasın daha iyi bence.:D

başına gelecekleri biliyorsa aramaz ertelemeye çalışır "dırdır dırdır"

Şu da var; özgürlüğüne düşkün kişiler kızı sıkar ama kendi özgürce gezer.Kızlarda saf gibi kabul eder.
Beni çok kıskanıyor ondan sıkıyor.
Ah safım bir bilsen neler neler yapıyordur.

Bir de ; özgürlüğüne düşkün erkek sevgilisi varken başka birine kayıyorsa,özgürlüğünü kısıtlattırıyorsa bunda da sorun aranmalı.
Erkekler bizlere göre daha rahat doğru.Ama olaya kız/erkek kavramıyla bakmazsak her insan aynı değildir.

Karşındaki insana ister erkek ister kadın olsun ilişki devam etmeyecekse bile neden sorusunun cevabını almayı hak eder. Bu sorunun cevabı çok acı olsada cevapsız paranoyak kurgulardan daha iyi ve daha keskindir.

Ama asıl sıkıntı ilişkilerin başlangıç şekli zaten bitiş şeklini gösteriyor. Daha iki gün önce başkası için ağlayan insanlar iki gün sonra birisine seni seviyorum diyebiliyor. İlişkiler duygusal boşlukları doldurmak üzere tutunulan dallar kadar zayıf. Durup bir sakinleşme düşünme olmadan hataları karşı tarafı yıkarak, hayatına yeni alacağı insandan önce bir süre yalnız kalarak ve yeni alacağı insanla 6 ay bile ölçüp tartmadan alıyor.

Sokakta yanına yaklaşan kediyi yada köpeği sevdiğini görmeden, ağlayan bir çocuğa gülümsediğini yada üzüldüğünü görmeden, yanlış sipariş getirmiş garsona canın sağolsun dediğini duymadan, kendi arkadaşlarının yanında ve kalabalık farklı arkadaş ortamlarında hareketlerini incelemeden, ailesine karşı tutumunu iyice anlamadan, hastayım dediğinde ilgilenmeden, bir tabak yemeği paylaşmadan yani bir insanı sadece kendini tanıttığı haliyle değil aslında her zaman olduğu haliyle tanımadan hayatına almak çok büyük hatadır.

sıkılıyorlarmı acaba..ne kadar sevselerde onlarin garib ruh halleri var.
Bence daha sakin daha alttan alirsak kacirmayiz ve bizide ararlar

Aramıyorsam kafada silmişimdir.

Umursamadigi, istemedigi icin yada kadin erkegin kendisini aramasina izin vermedigi, istemedigi icin.

Konuyla alakası yok belki ama belki de var bilmiyorum çok yakın bir zamanda arkadaşım eşinden ayrıldı. Bir ortamda hep beraber içtik vs.. Sonra dağıttı kız, saçmaladı

Dedim ki, sen bu hale nasıl düşürdün kendini ?? Değer mi

Adamı bıraktın şu yaşadığın rezilliğe değer mi.

Benim cidden inancım yok kadın milletine. İpini kopardıysa hiç ediyor kendisini.

1. Başkasını bulmuştur.
2. Sizin sacmaliklarinizdan sıkılmistir
3. İlişki yaşayan tek insan siz değilsiniz sizin hiç hayatınız yok mu? Arkadaşlarınız,aileniz en azından kendinize vakit ayırın sürekli her şeyi beraber yapmak zorunda misiniz?

Aradığı başka biri vardı bu yüzden aramaz o kadar uzun yazıya gerek yoktu ya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri