Bir Erkek Neden Aramaz

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşi gücü vardır, kosturuyordur, zaman problemi yaşıyordur kısacası arayacaktır sabır selamettir khjhjhkghkh.p

Kiz ankesorluden arasin o zaman, sesini dinlesin. Nefesini dinletsin hatta ajsgsdjdjsks Yek :D

Sisko ve cirkin olabiliriz ama en azindan nefes aliyoruz mesaji vermis oluruz iste boylece de Yek bn yine cok zekiyim:D ajsggsjsks

Mathilda :D

Senin olduğun mevzuda sırıtıyorum annemin gözlerinden whatsap kalpli ikon çıkıyor :D

Akciğer kapasitemiz yüksek gençler, göçük altında kalsak zayıfların göğüs kafesi kemikleri kırılıp solunumu deprese ediyor. Solunumu tıkamayacak ölçüdeki hatunlarla hastalıkta sağlıkta nefes alarak yaşayabilirsiniz yani :D ben uyarayım da aramazsanız da yine siz bilirsiniz :p

Mathilda tıbbi mesaj da tamam :D

Mathilda :D

Senin olduğun mevzuda sırıtıyorum annemin gözlerinden whatsap kalpli ikon çıkıyor :D

Akciğer kapasitemiz yüksek gençler, göçük altında kalsak zayıfların göğüs kafesi kemikleri kırılıp solunumu deprese ediyor. Solunumu tıkamayacak ölçüdeki hatunlarla hastalıkta sağlıkta nefes alarak yaşayabilirsiniz yani :D ben uyarayım da aramazsanız da yine siz bilirsiniz [emoji14]

Mathilda tıbbi mesaj da tamam :D
Ahssgsjsgs ay bi kez daha vuruldum:D aramayan erkegin cani cehenneme, bana bi sans versene :çpkn: ajagsfsks

basit düşünün, o an sizinle sevişmek istemiyordur.

sallamıodur, iplemiodur ,diklemiodur bunu kabullenin acı gerçekle yüzleşin :))))

erkek aramıyosa sevmiyodur bakış açısı çok sığ bence. ama nedenini açıklayamıyorum.

Bende şimdi aramiyorum ama sevmedigimden değil . Kuyruğu dik tutma çabasından :D

İnsan sevdiğine trip atar. Sadece hemcinslerim ilgi isteyecek değil ya, onların da ihtiyacı var güzel sözlere, belki kız tarafından bekliyorlardır. :)

lan ne alakası var ya asıl kızlar aramaz trip atmak atasporları olduğu için hatta gökhan özen zamanında bunu şarkısındada belirtmişti kızlar sırf pohpohlanmak için bile trip ağnında arayıp iltifat edilmesini bekler çaktırmadan erkekde derki nasılsın kızgınmısın bana kızda derki yooo değilim neden kızgın olıyımki erkekde aa ama ama falan olur sonra kız

tamam nese sonra konuşuruz bye bye der kapatır telefonu cebine koyar arkasını dönüp"öküz ya" der ve yürür

aradık da güzel bi söz mü söyledin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri