Bir erkek nasıl mutlu edilir?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Beni Lakshmi bile mutlu edemez.

En önemli ve değerlisi eşlerin birbirini mutlu etmesi. Gerisi boş!!!!

Bazen bir gülümseme yeter. Biz kolay mutlu olan yaratıklarız. Bakımımız kolay ve az yer kaplarız.

Tamam biraz daha oturabilirsin"

Gerçekten de ne kadar yazık, bazı evli arkadaşlarım var ve diyorlar ki, hadi 20 dakikam var ben gideceğim.

Ü z ü c ü .

İnşallah bir gün evli olmam ama keşke Setsuko benimle olsa, aa size Setsuko'dan bahsetmedim mi?

maç izlerken tv önünden geçmeyerek
bir şeye odaklanmışken yandan konuşmayarak

angie ne yazmış diye bakmaya geldim, neyse ki tavsiye vermemiş.. teşekkürler :)

Ailesinden uzak değilse, hepsiyle rahatça görüşebiliyor ve beraber yaşayabiliyorsa, ailesinin her şeyiyle ilgileniyor ve onları mutlu ediyorsa, o erkek dediğin adam zaten mutludur.

İnsan oğlu tuhaf bir canlı kadin /erkek ayırmaksızın…. Doyumsuzdur yetinmeyi Bilmez sen verdikçe daha fazlasını ister o yüzden de mutlu olması mümkün değil boşuna çabalamayın :)

Bazı erkekleri sadece sevin
Bazı erkekler ile sadece sevişin

Erkek kadından temel şeyler haricinde hiç bir şey beklemez ama kadın erkeği somurene kadar kullanır. Ocağa su koyda çay içelim de bunu bir abartir. Yok ben köle miyim yok sen niye koymuyorsun falan filan ama işleri bize düşünce beni 3 saat trafik olan yere götür, yok beni şuradan a, işinden izin al şu işi halledelim, para ver bunu yaptiricam, telefonum eskidi şu kadar para ver, gezdir, mutlu ol, her şeyi düşün. Yok çöpü erkek atar, cami erkek siler bilmem ne. Hele çalışmayan kadınların çoğu hayata bomboş yaşamaya gelmis

Onlar mutlu etsin bizi nedir yani… Tavsiye çok da vermiycem :p

Geri