Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Victor Nelsson:

"Sevgilimle kazandığımız parayı tutumlu harcıyoruz. Kendisi vegan. Dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman ben lahmacun söylüyorum. Onun yiyeceği yeşilliği yanında getiriyorlar zaten.."

İçten içe sorun oluyorsa para ödemeniz kıza ayrılın bence rahatsızlık duyuyorsanız.

İçten içe sorun oluyorsa para ödemeniz kıza ayrılın bence rahatsızlık duyuyorsanız.
benim son kız arkadaşım farklı ilçede oturuyordu. her seferinde eve bırakmak bana ıstırap oluyordu. ikinci aydan sonra durakta bırakmaya başladım. :(

Ey Türk kadını, bugün hesabını ödetirsen eğer, yarın evlendiğinde "Çalışma, evinde otur." cümlesini duyduğunda şaşırma.

Hatta ve hatta işten yorgun gelen eşin seninle ilgilenmiyor diye hayıflanırken hatırla, o hesabı ödemediğini.

Zincirleme mevzular. İstisnalar kaideyi bozmaz.

paraya tapan kiz iticiligi.
kendi yedigi icdigi seyleri odemeyen aciz varlıklar. hehehe boyle bi yazi okudum ekşide cok agir olmus ya bu yazi
bence her iki tarafta odemeli gereksiz diyaloglar

bu konuya 10 yorum, aha simdi oldu 11 yorum atmisim. hepsini silin. butun negatif enerjilerden kurtulmak istiyorum :d

bu konuya 10 yorum, aha simdi oldu 11 yorum atmisim. hepsini silin. butun negatif enerjilerden kurtulmak istiyorum :d
o iş bende :

VI%CC%87DEO%20%20%27Donat%27%C4%B1n%20Remix%27i%20de%20geldi.jpg

Geri