Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Bir çalışma arkadaşım vardı kız arkadaşı da dahil olmak üzere hep birlikte yemeğe çıktık. Sonra çalışma arkadaşım hesap için atıldı kız arkadaşının kartını aldı ve kız arkadaşının kartından onun ücretini kendi kartından da kendi ücretini ödedi. Sonuçta çok centilmence bir tavır kız ödemeye kalkmadı ve böylelikle yorulmadı. :) O günün iticiliğini hala üzerimden atamıyorum. Kesinlikle bu tarz ince hesapları çok irite edici buluyorum.
Normalde tabii ki bu durumun gündem olması doğru değil kız yahut erkek farketmeksizin hesap ödeyebilir, ödemeli de. Sürekli erkek ödemeli fikri hele ki kadının ekonomik özgürlüğü söz konusuysa hiç hoş değil.
Sanırım tarafların konuya bakış açısına göre tercihler de değişiyor. Hal böyle olunca da kadın ve erkeğin bakış açısı esas alınmalı yoksa iki taraf da mutsuz olacaktır.

Ayrıca Ruslar bu konuda çok anlayışlı hiç sorun etmiyorlar

Benim kast ettiğim ince hesaplar değil.
Yani lafı olmamalı bu durumun .
İlk ben davranirim ve genelde de hep ben öderim (illa soylettirceksiniz) fakat o da davranabilir, ödeyebilir ne var bunda

Hee o davranacak odetmeye niyetliysen, sen de elini cebine götür bari yanlış anlaşılmasın

öderim diyen kadınlar, evet sen sen. hiç bakma.

Kızlarla bazen dışarı çıktığımızda ben hepsininkini ödedim. Erkek arkadaşlarımızla çıktığımızda erkekler ödemek istedi ama biz ödetmedik. Herkes kendisini ödedi. Duruma göre değişir. Bir gün o öder, öteki gün sen.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Sana hesap ödeten erkek utansın @Hilal ciğim, boş ver.
@Aze de tüm parasını sevgilisine verip eve yürüyerek mi gitmişti? Sanki öyle bir olay yaşanmıştı.:)
Hdjshdjsjxjjsjdjs sadece bir kere mi.... Aynı kişiler de değil üstelik..... Şaka bir yana ben takılmam öyle öderim, parası olmazsa çaktırmadan cebine sıkıştırırim, al oğlum ya yabancı mı var..... evet dimdizlak kaldığım anlar da oldu olmadı değil jdjs ama bilmem yine olsa yine aynı şekilde davranır miyim... Sanirim EVET

@Aze gel yemek yiyelim. Korkma seni yürütmem. Gerekirse sırtımda tasırım yüreğimde tasıdıgım gibi…

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
@Aze ye 1 lira ödeten adam daha kafeden çıkmadan her yerden engellenir. Metrobüse para vermemek için her gün 12 kilometre yürüyor işe gidip gelirken ahaha.
Genç kızken adamın birisi kandırmış, artık benim gibi danışmanı var. Flört adaylarına duyurulur, yemeği erkenden yiyip hesabı ödeyip çayı sonradan isteyin masaya..

Odesin niye odemiyor.. eskiden ben de odememesi yonunde dusunurdum ama artik degil. Hayat musterek, odemesi gerekir bazen..

@Aze ye 1 lira ödeten adam daha kafeden çıkmadan her yerden engellenir. Metrobüse para vermemek için her gün 12 kilometre yürüyor işe gidip gelirken ahaha.
Genç kızken adamın birisi kandırmış, artık benim gibi danışmanı var. Flört adaylarına duyurulur, yemeği erkenden yiyip hesabı ödeyip çayı sonradan isteyin masaya..
Ahahahahahahhahahaha ya gömme artık beni gömme hdjsjdjsjsj

Yalana bak, yıllardır tanıyorum bir kere simit alıp yediğini görmedim. Taksiye binecek ahaha. Hayatta binmez ya, ameliyatlı olsa yine de yürür benim kızıl geyiğim..
Canım benim.

Geri